Danskuddannelse

Danskuddannelserne
CLAVIS’ undervisning er tilpasset kommunernes ønsker og behov – også når det gælder indhold, omfang og tidsmæssig og geografisk placering. Vores uddannelsestilbud er kendetegnet ved en høj grad af fleksibilitet, der sikrer, at undervisningen til enhver tid kan spille sammen med kursisternes øvrige aktiviteter, og er tilpasset kursisternes individuelle læringsstile, så alle profiterer maksimalt af tilbuddet.

CLAVIS er godkendt af Integrationsministeriet som prøveafholdende sprogcenter i prøve: DU 1-3, Studieprøven, Indfødsretsprøven og Medborgerskabsprøven.

Vi glæder os til at byde jeres borgere velkommen.

 

Vores mål for deltagerne på Danskuddannelsen
Vores mål er at give deltagerne de nødvendige forudsætninger for at klare sig i job og som borger i Danmark samt sikre, at deltagerne - på kortest mulige tid og med det bedst mulige resultat - består modulerne og den afsluttende prøve.

Vores danskuddannelsestilbud spænder fra traditionel holdundervisning til undervisning uafhængigt af tid og sted, så deltagerne kan vælge lige netop den undervisningsform, der passer bedst til deres niveau og behov:

Danskuddannelse – holdundervisning, DU1-DU3

Fast Track Danish - holdundervisning for deltagere som vil arbejde hårdt og derigennem opnå hurtigt resultat

CLAVIS Online – e-learning, med mulighed for at streame og gense lektionerne, DU3


Undervisningen kan foregå formiddag, middag, eftermiddag, aften eller lørdag.

Kontakt

Uddannelseschef
Bettina Nielsen

  3167 5399
 bni@clavis.org