Danskuddannelse

Roskilde - Aarhus - Ringsted - Holbæk


Danskuddannelserne
CLAVIS’ undervisning er tilpasset kommunernes ønsker og behov – også når det gælder indhold, omfang og tidsmæssig og geografisk placering. Vores uddannelsestilbud er kendetegnet ved en høj grad af fleksibilitet, der sikrer, at undervisningen til enhver tid kan spille sammen med kursisternes øvrige aktiviteter, og er tilpasset kursisternes individuelle læringsstile, så alle profiterer maksimalt af tilbuddet.

CLAVIS er godkendt af Integrationsministeriet som prøveafholdende sprogcenter i prøve: DU 1-3, Studieprøven, Indfødsretsprøven og Medborgerskabsprøven.

Vores mål for deltagerne på Danskuddannelsen
Vores mål er at give deltagerne de nødvendige forudsætninger for at klare sig i job og som borger i Danmark samt sikre, at deltagerne - på kortest mulige tid og med det bedst mulige resultat - består modulerne og den afsluttende prøve.

Undervisningen kan foregå formiddag, middag, eftermiddag, aften, lørdag eller online.


Vores danskuddannelsestilbud spænder fra traditionel holdundervisning til undervisning uafhængigt af tid og sted, så deltagerne kan vælge lige netop den undervisningsform, der passer bedst til deres niveau og behov:

Danskuddannelsen DU1-DU3

 

Fleksible kurser - specialkurser
Deltagerne kan lære dansk på mange måder. Udover almindelige hold har vi bl.a. undervisning online og undervisning via modersmål.

 

 

 
Kontakt

 

Roskilde, Ringsted og Holbæk
Afdelingschef
Mette Brandt
Telefon: 22 10 53 99
E-mail: meb@clavis.org

 


Aarhus
IT-pædagogisk afdelingsleder
Jeppe Vetterli Sjøgren
Telefon: 53 86 53 99
E-mail: jvsj@clavis.org