CLAVIS Helsingør

Adresse

Jernbanevej 7, 1. & 2. sal
   3000 Helsingør

Kort

Find vej

CLAVIS Helsingør

Lige ved Helsingør Station og centralt i byen ligger vores hyggelige og velindrettede lokaler. Vi er statsautoriserede, så vi har tilladelse til at føre dig hele vejen til tests og eksamen.

 

Vi tilbyder følgende ydelser i Helsingør:

  • Danskuddannelserne 1, 2 og 3
  • Ungeafdeling
  • Eneundervisning i dansk og fremmedsprog.

 

I pauserne har du mulighed for at slappe af og møde kursister fra hele verden. Efter endt undervisning kan du nyde bylivet i den gamle købstad.

Helsingør

  Danskuddannelser
Holdtype:
Dage:
Tidspunkt:
Morgenhold
Tirsdage, torsdage og fredage
9:00 - 12:15
Daghold
Tirsdage, torsdage og fredage
12:45 - 16:00
Aftenhold
Mandage og onsdage
17:30 - 20:00
  Ungeafdelingen
Holdtype:
Dage:
Tidspunkt:
Daghold
Mandage - torsdage
9:00 - 14:30
Morgenhold
Fredage
9:00 - 11:30

Forventninger

En god start er en vigtig forudsætning for, at du klarer dig godt igennem og får de ønskede sprogkompetencer med videre ud i livet. Derfor vil vi gøre alt for, at du føler dig velkommen og kommer godt i gang.

 

Fleksibel undervisning
Vi ved, at vores kursister kan have en travl hverdag, og derfor underviser vi både morgen, middag, aften og weekend. Ring og hør om Helsingør-afdelingen udbyder lige netop det kursus, du er interesseret i og på det tidspunkt, der passer dig bedst - arbejdsmæssigt og privat.

 

Indfri dine forventninger til dig selv
Det er vigtigt, at du er engageret og klar til at modtage undervisning. Det er afgørende, at du møder op til så mange lektioner som muligt. Hvis ikke du kan deltage i undervisningen, skal du kontakte os på telefon +45 4173 8100.

Få svar på dine spørgsmål

Har du spørgsmål til vores kurser, så skal du ikke tøve med at tage fat i os. Vi er altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon +45 4173 8100 eller via mail til kontakt@clavis.org. Du er også velkommen til at kigge forbi vores afdeling på Jernbanevej 7, 1. sal.