CLAVIS Næstved

Adresse

Tommerupvej 6 & 8A,
   4700 Næstved

Kort

Find vej

CLAVIS Næstved

Ønsker du at blive bedre til at læse, skrive, stave eller regne, har du mulighed for at deltage i gratis kurser.

 

Vi tilbyder følgende ydelser i Næstved:

  • FVU Dansk
  • FVU Matematik
  • Ordblindeundervisning (OBU)
  • Eneundervisning i dansk og fremmedsprog.

 

Vores afdeling har hyggelige og velindrettede lokaler. I pauserne har du mulighed for at slappe af og møde de andre kursister. Der er gode parkeringsforhold, og bussen kører næsten lige til døren.

Næstved

  FVU Dansk og FVU Matematik
Holdtype:
Dage:
Tidspunkt:
FVU Dansk, trin 1-2
Tirsdage
9:00 - 12:15
FVU Dansk, trin 1-2
Tirsdage
16:00 - 19:15

Få det bedste ud af vores sprogcenter

Vi forsøger at give dig de bedste betingelser for, at du får et godt resultat ud af din undervisning. Vores undervisere sørger for, at du føler dig velkommen, og får en god start.

 

Få de rette sprogkundskaber tilpasset dit behov
Det er vigtigt for os, at vores kursister bliver udfordret, så det passer til den enkeltes faglige niveau. Målet er, at alle får det mest optimale ud af deres undervisning. Vores undervisningstider er fleksible, og de ligger på forskellige tidspunkter af dagen, aftenen og ugen. Kontakt vores afdeling i Næstved og hør nærmere om undervisningstiderne for lige netop det kursus, du ønsker at deltage i.

 

Aktiv deltagelse i undervisningen
For at få det bedste udbytte af din undervisning, er det vigtigt, at du også selv investerer din tid. Det betyder, at vi forventer, at du møder engageret og klar til undervisningen. Skulle du være forhindret i at deltage i en mødegang, må du gerne give os besked på telefon +45 4173 8100.

Tilmeld dig

Synes du, at vores kurser lyder spændende, glæder vi os til at høre fra dig. Du er velkommen til at kigge forbi vores afdeling i Næstved, hvis du har spørgsmål eller ringe på telefon +45 4173 8100 eller kontakte os via mail kontakt@clavis.org.