Få gratis danskundervisning med en offentlig sprogskole

Den 1. juli blev Danskuddannelsen gratis. Det betyder, at brugerbetalingen på 2000 kr. pr. modul bortfalder, og at det dermed er gratis at modtage danskundervisning hos en offentlig sprogskole.

 

Du kan nemlig kun få gratis danskundervisning hos de sprogskoler, der har aftaler med kommuner, og dermed kan tilbyde den officielle danskuddannelse.

 

TILMELD DIG GRATIS DANSKUDDANNELSE HER

 

Hvis du vælger en offentlig sprogskole frem for en privat sprogskole, kan du altså få en gratis danskuddannelse. Det eneste, du skal gøre for at modtage gratis danskundervisning, er, at betale et depositum på 2000 kroner. Det fulde depositum refunderes, når du gennemfører modulerne med en test inden for en bestemt tidsramme, eller når du tager den afsluttende eksamen. Dog kan dit fremmøde også have en betydning, for tilbagebetaling af depositum, men dette er udelukkende kommunen, der vurderer det. 

 

Gratis eksamen og modultests

Hvis du tilmelder dig danskundervisning på en offentlig sprogskole, vil du, udover gratis danskundervisning, også få gratis modultest og gratis danskeksamen. Hvis du derimod kommer udefra og ikke på forhånd er kursist hos CLAVIS, så vil du skulle betale for at gå til eksamen. Derudover så kender du heller ikke de personer, du skal til eksamen ved. Når du er kursist hos CLAVIS skal du til eksamen ved den underviser, du i forvejen kender og er tryg ved.

 

En anden stor fordel ved at vælge gratis danskundervisning hos en offentlig og certificeret sprogskole er, at når du har afsluttet din gratis danskuddannelse, vil du modtage et certificeret eksamensbevis, som du kan bruge, hvis du f.eks. skal søge ind på uddannelser, ud på arbejdsmarkedet eller på anden måde skal bevise dine danskkundskaber.

 

For at du kan starte til gratis danskundervisning hos CLAVIS, så skal du være berettiget til gratis danskuddannelse. Hvis du eksempelvis har været i Danmark i mindre end fem år, så er du højst sandsynlig berettiget til danskundervisning. Du kan også have påbegyndt din danskuddannelse på en anden skole, men så fortsætte os. Du kan altid kontakte os eller din kommune, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du er berettiget til at modtage gratis danskundervisning. Vi hjælper også med ansøgning til kommunen, så det skal du heller ikke tænke på.

 

Høj kvalitet

Offentlige sprogskoler er også underlagt strenge krav, så du kan altid være sikker på, at hvis du vælger en offentlig sprogskole, så får du gratis danskundervisning af højeste kvalitet. 

 

Hos CLAVIS tilbyder vi mange forskellige former for gratis danskundervisning, hvilket gør uddannelsen fleksibel. Du kan vælge mellem den klassiske klasseundervisning, online undervisning eller en kombination mellem klasseundervisning og online undervisning, så du får en gratis danskundervisning, der passer bedst til dig og dine behov.

 

TILMELD DIG GRATIS DANSKUDDANNELSE HER