Hvorfor skal jeg lære at tale dansk?

Der er mange grunde til at lære sproget, der tales i det land, hvor man bor, arbejder eller studerer. Det er en vigtig forudsætning for at kunne kommunikere med kollegerne på arbejdet, med pædagogen i dit barns skole eller børnehave, eller hvis du skal til lægen. Både i hverdagslivet og i arbejdslivet er sproget nøglen til at forstå danske omgangsformer, kulturer, traditioner og værdier. Det er nemlig langtfra alle arbejdspladser, hvor der tales engelsk i frokostpausen.       

 

At lære et nyt sprog som voksen er ikke let. Det kan være en stor hjælp, hvis man har danske kolleger eller dansktalende venner. Men hvis man virkelig vil lære at mestre det danske sprog, er det en god idé at søge professionel hjælp. Der findes mange forskellige sprogcentre, hvor man kan lære dansk. Her er det vigtigt at vælge et sprogcenter, der matcher dine behov. Hos CLAVIS tilbyder vi en fleksibel tilrettelæggelse med undervisning på forskellige tidspunkter af døgnet og ugen. CLAVIS tilbyder undervisning dag, aften, lørdag – og online.

 

- Du kan faktisk deltage fra hele verden, forklarer Karen Gammelgaard, der er underviser hos CLAVIS.

 

Undervisning der matcher din hverdag 

Der er mange sprogcentre, der tilbyder en fleksibel undervisning. Men det er vigtigt at vælge et af de sprogcentre, som har tilladelse til at udbyde de statsautoriserede danskuddannelser med dertilhørende modultest eller danskprøver. Det vil sige sprogcentre, der kan føre dig til DU 1, DU2, DU3 og Studieprøven. Det kan CLAVIS!

 

Derudover er det vigtigt at vælge et sprogcenter, hvor kvalitet og hurtig progression har højeste prioritet.

 

- På CLAVIS har vi et stærkt fokus på progression i undervisningen, men også et stærkt fokus på den individuelle progression for hver enkelt kursist, forklarer Jo Håkonsson, der underviser på CLAVIS.

 

- Hver og en kursist kommer til os med forskellige behov, og vi prøver vores bedste at imødekomme alle ønsker.

 

Er du nysgerrig efter at lære dansk hos CLAVIS? Du er velkommen til at kontakte en af vores afdelinger i enten Roskilde, Aarhus, Ringsted og Holbæk.