Lær dansk online

Hos CLAVIS kan du lære dansk online. Der er mange fordele ved at lære dansk online. Det kan være at du har en travl hverdag, eller hvis du bor langt fra en af vores sprogskoler i enten Roskilde, Aarhus, Ringsted og Holbæk.

 

Med online danskundervisning får du nemlig muligheden for både at lære dansk af certificerede og dygtige undervisere, men også fuld fleksibilitet, hvor undervisningen kan passe ind i din hverdag.

 

Det kan også være, at du er udenlands eller på anden måde ikke kan møde op til din danskuddannelse i en kortere eller længere periode, så kan du skifte fra din almindelige holdundervisning til et onlineforløb – når du er tilbage igen, skifter du til din almindelige klasseundervisning igen. Tal med din underviser og sekretariatet om dine muligheder.

  

Lær dansk – uanset tid og sted

Du kan lære dansk online uanset hvor i verden, du befinder dig. Det kan være på kontoret, hjemme i køkkenet en sen aften eller på et hotelværelse en tidlig morgen inden et møde. Det eneste det kræver, er en computer og en internetopkobling. Hvis du ikke nåede at være med da undervisningen foregik live, så kan du blot logge på og se undervisningen senere. Det kan også være, at du blev forstyrret mens du var online til undervisningen, og derfor har brug for at se det igen.

 

Udover at gå til statsgodkendt danskundervisning, så er der også masser af ting, du selv kan gøre, for at lære dansk hurtigere. Læs vores tips og tricks til at lære dansk her.

 

Kombinér danskundervisning online med klasseundervisning - blended learning

Hvis du ønsker at have klasseundervisning eller det sociale med klassekammerater, men ikke kan møde op til hver undervisning, så har du også muligheden for blended learning. Med CLAVIS blended eller CLAVIS Global har du muligheden for at modtage online undervisning, hvor du via kameraer er med i et undervisningslokale – for du kan både at være med fysisk nogle dage og online andre dage.

 

CLAVIS global

Med CLAVIS Global er der et fysisk undervisningslokale med kursister, der fysisk følger undervisningen. I lokalet er der en masse kameraer og mikrofoner, så du også kan følge med i undervisningen online – uanset hvor du er - og kommunikere live med dine klassekammerater og læreren. På bagvæggen i lokalet er en skærm med billede af de personer, der er koblet på undervisningen online. På den måde kan man få følelsen af at være en del af en klasse – selvom man måske sidder på den anden side af jorden.

 

Læs mere om CLAVIS Global her.

 

CLAVIS blended

Med CLAVIS blended foregår undervisningen både fysisk i et undervisningslokale men også online. Det vil sige, at der er planlagt to undervisningsgange om ugen – en i klasselokalet og en online. Det er praktisk for dem, der ikke har tiden til at møde op på sprogskolen flere gange om ugen, men gerne vil have lidt fleksibilitet ind i hverdagen.

 

Hvis du er i tvivl om, hvordan en online undervisning foregår, så kan du få et lille indblik i det i denne video. Vores undervisere har stor erfaring med at undervise online, og de er meget opmærksomme på læring og progression.

 

Hvis du vil lære dansk online, og ønsker at høre mere om vores forskellige tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den undervisningsform, som passer dig bedst.

 

For yderligere information kontakt:

 

online@clavis.org