Ledige stillinger

 

Arbejde hos CLAVIS


Vi ønsker, at CLAVIS er en arbejdsplads, der er nøglen til ikke blot sprog & kompetence, men også nøglen til det gode arbejdsliv.

 

Det skal være sjovt at gå på arbejde. Derfor er en god omgangstone og medarbejdernes velbefindende af stor vigtighed. Individet er i fokus, og vi ønsker, at hver enkelt medarbejder skal fokusere på sine spidskompetencer.

 

 

 

Ledige stillinger

 

Lige nu har vi en kombinationsstilling som FVU-underviser og underviser i dansk som andetsprog ledig. Se nedenstående.

 


Du er altid meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Ansøgningen skal sendes til sekretær, Virginija Gerulé på e-mail: vig@clavis.org

 

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

NB! Ved fremsendelse af din ansøgning og CV accepterer du samtidig, at CLAVIS beholder dine informationer i vores jobbank i op til seks måneder med mindre andet aftales.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

En kombinationsstilling som FVU-underviser og underviser i dansk som andetsprog hos CLAVIS sprog & kompetence i Aarhus

 

CLAVIS har en øget kursisttilgang på FVU, hvorfor vi søger fagligt kompetent underviser, som har både erfaringen samt uddannelsen som FVU-underviser og uddannelsen som underviser i dansk som andetsprog til vores afdeling i Aarhus med tiltrædelse snarest muligt.

 

Stillingen er en kombinationsansættelse med såvel undervisningsopgaver som pædagogisk -administrative opgaver i forbindelse med visitation, screeninger og trinindplaceringer.

 

Du vil få hovedarbejdssted i vores afdeling på Ingerslevs Boulevard 3 i Aarhus, men du vil også skulle undervise på virksomheder. Vi tilbyder både dag, aften og weekendkurser til vores mange kursister, og du skal derfor være indforstået med vekslende arbejdstider og -steder.

 

Da mange af vores brancherettede undervisningsopgaver tilpasses efter behov i et samarbejde med de forskellige virksomheder, er det vigtigt, at du er forandringsparat, finder udvikling og variation spændende og har lyst til forskelligartede opgaver.

 

Din profil kunne med fordel se således ud:

 

  • Du har FVU læselæreruddannelsen og undervisningserfaring samt erfaring med screening og trinindplacering
  • Du har uddannelsen som underviser i dansk som andetsprog samt undervisningserfaring inden for faget
  • Du er fagligt ambitiøs
  • Du har gode samarbejdsevner
  • Du har interesse for og gerne erfaring med materialeudvikling
  • Du besidder gode kommunikative evner både målrettet kursister, virksomheder og kolleger
  • Du kan arbejde selvstændigt og struktureret

 

Du vil få mulighed for at indgå i et team med fokus på faglig udvikling, sparring, pædagogik samt videndeling inden for den Forberedende Voksenundervisning.

 

Hvis dine kompetencer matcher ovenstående, og du i øvrigt kan se dig selv i det beskrevne job, ser vi frem til at modtage din ansøgning.

CV og motiveret ansøgning med foto mærket "FVU/DU underviser i Aarhus” sendes til:

sekretær Emma Mynster Jensen på e-mail emje@clavis.org  med kopi til pædagogisk afdelingschef Anne Marie Sloth på e-mail amsl@clavis.org senest den 26/7 2019.

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst.

 

Hvis du måtte ønske yderligere oplysninger om den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte pædagogisk afdelingschef Anne Marie Sloth på tlf. 5384 5399.

 

CLAVIS er en undervisningsvirksomhed med mere end 25 års erfaring inden for FVU, undervisning i dansk som andetsprog, virksomhedskurser, integration, kultur og jobsøgning. Vi har afdelinger i Roskilde, København og Aarhus og underviser på en lang række virksomheder i Region Hovedstaden og Region Sjælland.

 

CLAVIS anser mangfoldighed som en vigtig ressource. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge uanset køn, etnicitet og alder.