CLAVIS Roskilde og Holbæk søger undervisere i dansk som andetsprog

 

Brænder du ligesom os for at levere den bedste undervisning – hver gang? Vi ser det som vores fornemmeste opgave, at alle vores kursister får det mest optimale ud af deres Danskuddannelse.
Er du vores nye kollega, som ønsker det samme, er det dig, vi søger. Vi lover dig en spændende og udfordrende arbejdsdag, hvor ikke to dage er ens.

 

Vi søger kompetente, erfarne og fleksible undervisere i dansk som andetsprog. Undervisningen foregår primært i vores lokaler i Roskilde eller Holbæk, men også på virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Vi underviser både formiddag, eftermiddag, aften og lørdag, det er derfor vigtigt, at du er fleksibel, ligesom vi også er.

 

Din faglige profil:

  • Enten uddannet underviser i dansk som andetsprog (DAV/Master), er i gang med DAV/Masteuddannelsen/optaget på uddannelsen eller er villig til at gå i gang med uddannelsen
  • Erfaring som eksaminator, censor, modultester eller koordinator
  • Mestrer brugen af IT, onlineundervisning og blended learning.
  • Erfaring med undervisning på virksomheder eller uddannelsesinstitutioner – en fordel
  • Interesse for og gerne erfaring med materialeudvikling og tilpasning
  • Kompetencer til at undervise på FVU og OBU – ikke et krav

Dig som person:

  • Fagligt ambitiøs og kan arbejde selvstændigt og struktureret
  • Gode samarbejdsevner
  • Arbejder systematisk også med de administrative opgaver og tilbagemeldinger til kolleger og sekretariat
  • Fleksibel, motiveret og engageret

 

Vi tilbyder:

En moderne, udviklingsorienteret arbejdsplads, hvor der er fokus på det gode samarbejde både internt og eksternt og med dygtige og engagerede kolleger, der sætter både faglighed og glade og tilfredse kursister højt. Vi prioriterer udvikling og kvalitet krydret med godt humør og god energi.

 

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning og dit CV med billede samt relevante bilag. Det er vigtigt, at emnefeltet i mailen udfyldes med: ”Underviser i dansk som andetsprog i Roskilde og Holbæk”. Ansøgningen skal sendes til afdelingschef Cecilie Sandbjerg på e-mail job@clavis.org


Ansøgningsfrist er fredag den 17. februar. Vi holder løbende samtaler og tiltrædelse snarest muligt.


Ønsker du mere information om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Cecilie Sandbjerg på tlf. 53895399.

 

Om CLAVIS
CLAVIS er en uddannelsesinstitution med over 35 års erfaring inden for sprogundervisning, herunder dansk som andetsprog, FVU, OBU, virksomhedskurser m.m. Vi har hovedkontor i Roskilde og derudover afdelinger i København, Aarhus, Holbæk og Ringsted. CLAVIS underviser på en lang række virksomheder og uddannelsesinstitutioner.