CLAVIS online: ”It just works so well!”

 

”Jeg kan virkelig godt lide strukturen!”

 

Sådan lyder det fra Sushanth Babu. Sushanth er fra Indien, men på nuværende tidspunkt arbejder han hos B&O i Struer, og han har fået danskundervisning i syv uger via CLAVIS’ online program. Her er det muligt at deltage i undervisningen fra hele verden – alt du behøver er en computer og en internetforbindelse. Og skulle du gå glip af noget fra timen, så kan du tage den igen, når det passer med din kalender.

 

”Det er en god start. Vi er næsten færdige med modul 1. På trods af at jeg manglede nogle få timer, kunne jeg altid lytte til de optagede sessioner, og på den måde blive opdateret. Så det er godt,” fortæller Sushant Babu.

 

På den anden side af Atlanten sidder Sushanths klassekammerat. Det er Chris Collins, der arbejder som læge i USA. Men eftersom hans kone er dansker, så bor han ofte også i Danmark. Og derfor ønsker han at lære dansk. Dog havde han problemer med at finde tid nok.

 

”Jeg havde kigget på nogle andre, traditionelle danskkurser, kontaktet dem og fået datoer for, hvornår jeg kunne forvente at deltage i klasseundervisning og lignende. Jeg sammenlignede dette med mit skema og fandt ud af, at det simpelthen ikke kunne lade sig gøre. Derfor var jeg utrolig glad, da jeg fandt CLAVIS’ online program og så, at det hele foregik online – bortset fra denne endelige eksamination,” fortæller Chris Collins.

 

 

Fleksibilitet er vigtigt

For Chris handler det om fleksibilitet, og han slipper for at sidde i et klasseværelse fra morgen til aften.

 

”Jeg synes, at det er et godt tidspunkt på dagen, når nu jeg har tre børn. Det er efter aftensmaden, men før jeg skal komme børnene i seng. Så det er simpelthen perfekt,” fortæller han.

 

For Sushant Babu betyder tiden også meget. Men han værdsætter også, at han ikke fysisk behøver at være et bestemt sted.

 

”Først og fremmest er der programmets varighed. Timen er på en time og femten minutter. Anden undervisning tager omkring to og en halv time, og du skal være fysisk tilstede. Jeg har ikke tid eller overskud til at gå til undervisning så længe, da jeg også skal medregne transporttid. For jeg er nødt til at rejse for det. Dermed hjælper denne undervisning mig med at spare tid,” forklarer Sushant Babu

 

Både Sushant Babu og Chris Collins er enige om, at de til enhver tid ville vælge undervising over nettet.

 

”Det er bare så praktisk. Platformen minder om et klasseværelse. Det hele fungerer bare så godt,” siger Chris Collins.

 

dansk online