Hvilket kursus passer dig?

På CLAVIS tilbyder vi mange forskellige former for kurser, når det drejer sig om dansk. Men vi har også gratis kurser i matematik, engelsk og indenfor IT - de to sidstnævnte kurser er for dig, der er ansat i en virksomhed, og som gerne vil bruge det i arbejdet.

 

Hvis du ønsker at deltage i vores danskuddannelse, er der flere forskellige former for, hvordan du kan deltage i undervisningen. Hos CLAVIS går vi op i fleksibel undervisning, og derfor tilbyder vi også danskundervisning online, så du ikke behøver at undvære din danskundervisning, når du f.eks. er på forretningsrejse, på ferie eller måske bare ikke kan nå til undervisningen efter arbejde. Du kan læse mere om vores onlineundervisning her og finde ud af, om det er noget for dig.

 

CLAVIS tilbyder også danskundervisning til dig, der ønsker en hurtig progression, og er villig til at arbejde hårdt for det. Vi kalder denne form for danskuddannelse for Fast Track Danish

 

Det er derfor vigtigt, at du overvejer, hvad du har brug for i din danskundervisning. Er det fleksibilitet, så du både kan få undervisning online, men også deltage i klasseundervisning nogle gange, så vil CLAVIS Global passe godt til dig.

 

Det kan også være, at du ved, at du har brug for helt almindelig klasseundervisning - og så er det bare at finde ud af, hvilket tidspunkt på dagen, du gerne vil deltage i din danskundervisning. Er det morgen, middag, aften eller måske om lørdagen. Uanset hvad du ønsker, så er vi på CLAVIS klar til at hjælpe med at finde det rette danskkursus til dig. 

 

Vores FVU-kurser er gratis. Her skal du du kunne dansk på et vist niveau. Vores FVU er opdelt i trin, og inden du starter vil du skulle til en test, så vi kan placere dig på det niveau, der passer dig bedst. Det kan være, at du har brug for at supplere din danskuddannelse med FVU undervisning. Der er også mange virksomheder, der bruger FVU til at opkvalificere deres medarbejdere. Hvis I er mange nok på enten en virksomhed eller uddannelse, der ønsker FVU undervisning, så kommer vi gerne ud til jer og underviser. Læs mere her om undervisning på virksomheder.

 

Her kan du se nogle af de kurser, vi kan tilbyde dig: 

 


Danskuddannelse i Roskilde, København og Aarhus


FVU Dansk: Morgen, aften og weekend kurser med løbende optag i København, Roskilde og Aarhus.

FVU Matematik: Morgen, aften og weekend kurser med løbende optag i København, Roskilde og Aarhus.

FVU Engelsk: Optag i København, Roskilde og Aarhus

FVU Digital: Optag i København, Roskilde og Aarhus

OBU - Ordblindeundervisning: Morgen, aften og weekend kurser med løbende optag i Roskilde og København

Privatundervisning

 

Fleksibilitet er vigtig for CLAVIS, og derfor tilbyder vi også mange forskellige former for danskkurser. Det skal være muligt at lære dansk uanset hvor du befinder dig

 

Kontakt en af vores afdelinger i enten Roskilde, København eller Aarhus.