CLAVIS i København

CLAVIS i København byder velkommen til nye og tidligere kursister!

 

CLAVIS er valgt som udbyder af danskuddannelse til selvforsørgede udlændinge i København fra den 1. august 2018.

Vi glæder os over igen at kunne skabe masser af uddannelsesaktivitet bl.a. i vores lokaler i Nørre Voldgade 94-96 lige ved Nørreport Station. En lovændring i sommeren 2017 betød, at CLAVIS ophørte med at tilbyde arbejdsmarkedsrettet danskuddannelse i København. Efter udbudsrunde får vi nu atter muligheden for at undervise arbejdstagere, deres ægtefæller, studerende og au pairs i det danske sprog og den danske kultur i København.

CLAVIS kan således opfylde ønsket hos de mange tidligere såvel som nye kursister, der vælger at tage deres danskuddannelse hos os.

Kursister, som er i gang med en danskuddannelse i København, vil modtage nærmere information fra Københavns Kommune omkring skoleskiftet pr. 1. august 2018. Vi står klar til at byde alle velkomne, og ser frem til at kunne tilbyde danskuddannelsen i et dynamisk og internationalt studiemiljø i centrum af København.

På CLAVIS er kvalitet, fleksibilitet og hurtig progression i fokus. Vi tilbyder dag-, aften- og lørdagsundervisning både i vores egne lokaler, på virksomheder, uddannelsesinstitutioner og online.

Vi glæder os til at åbne dørene for danskuddannelseskursister i København!

NB! Pr. 1. august vil der være 2 udbydere af danskuddannelse i København - CLAVIS sprog & kompetence og UCplus.