“Jeg kan lære dansk over det hele”

Pison Hugo startede på modul 1 på CLAVIS i oktober 2019, og her et år efter er han på modul 4 i et blended-forløb. For ham er online-tilbuddet samt den kvalitet, som CLAVIS kan tilbyde, yderst vigtig.

 

Read this article in English 

 

På et år har Pison formået – via gode undervisere – at lære så meget, så han kan begå sig på dansk i Danmark:

”CLAVIS har forberedt mig på at blive klar, inden jeg skulle begynde at leve i Danmark. Jeg kan huske fra første dag, at jeg slet ikke kendte nogle danske ord,” fortæller Pison.

 

Pison modtager nu danskundervisning på CLAVIS både i fysiske klasser men også online, og den kombination er han rigtig glad for, fordi han derfor har kunne følge med i sin danskundervisning – selv når han ikke har været i Danmark.

 

Læs mere om CLAVIS online her

 

”Min bedste oplevelse var med onlineklassen, da jeg var i gang med at flytte frem og tilbage fra Danmark til Thailand. Jeg arbejdede som kabinepersonale, så jeg rejste rundt i hele verden. Selvom jeg ikke kunne deltage i en fysisk klasse, var onlineklassen meget behagelig. Jeg kan lære dansk over det hele. Der er også en videooptagelse, hvis jeg er fraværende,” forklarer Pison. Han har modtaget danskundervisning i et år, og i det år har han også opdaget, hvad der er særlig svært, når man skal lære at tale dansk.

 

Danskerne taler hurtigt 

"Det sværeste er at lytte til danskerne. Især de unge når de fortæller eller snakker til hinanden. Det går både hurtigt og udtalen er uklar,” siger Pison og fortsætter:

”Jeg trænger til at øve mig mere, så jeg kan følge med i deres samtaler. Som min smukke danske svigerfamilie altid har sagt: ”Det kommer stille og roligt””.

 

Pison er ikke i tvivl om, hvorfor man skal vælge CLAVIS som sprogskole, hvis man vil gå til danskundervisning.

 

CLAVIS har eksisteret i mere end 30 år. Det er en garanti for kvalitet.”

 

 

 

Kontakt CLAVIS sprogskole i København, Aarhus eller Roskilde i dag for at høre mere omkring din vej til dansk