FVU online hos CLAVIS

På CLAVIS kan du deltage helt gratis i FVU Dansk online, til læsning, stavning og skrivning, så du kan sidde hjemme og modtage undervisning i stedet for at skulle møde op på en af vores afdelinger.

 

FVU Dansk online er især praktisk for dig, der har brug for fleksibilitet i din hverdag. Det kan være at du kun kan modtage undervisning i en af vores afdelinger én gang om ugen, og supplere med online undervisning en gang om ugen.

 

Med onlineundervisning bestemmer du nemlig selv, hvor og hvornår du vil modtage undervisning. Det kan nogle gange være svært at få hverdagen til at hænge sammen, når der både er arbejdsliv og familieliv, der skal passes. Med FVU online kan du sidde hjemme i stuen og modtage undervisning, når børnene er lagt i seng. Hvis du ikke når at være med live, når undervisningen foregår, så kan du blot logge ind og se undervisningen senere. Med onlineundervisning kan du nemlig altid se eller gense lektionerne, så du aldrig behøver at komme bagud.

 

Det eneste du faktisk skal have, for at komme i gang med onlineundervisning er en computer, en internetforbindelse og et headset.

 

FVU Dansk online er for dig, der vil være bedre til at læse, stave og skrive.

 

Læs mere om FVU Dansk online her – eller nogle af vores andre FVU-tilbud her.

 

Du er meget velkommen til at kontakte os og høre nærmere, så vi sammen kan finde ud af, hvilken form for FVU-undervisning, der passer dig bedst.