CLAVIS Global

CLAVIS Global er blended learning-danskuddannelse til kursister på DU3. Tilbuddet hører under Danskuddannelserne.

Målgruppe
CLAVIS Global er for dig, der

  • er DU3-kursist
  • har brug for en høj grad af fleksibilitet
  • kan arbejde selvstændigt, disciplineret og struktureret
  • har minimum 12 års skolebaggrund
  • kan læse og forstå instruktioner på engelsk
  • er vant til at arbejde med IT
  • kan og vil investere mindst seks timer om ugen på at lære dansk.


Mål
Tilbuddet er tilrettelagt som blended learning med det mål, at du - på kortest mulig tid og med det bedst mulige resultat - består modulerne og den afsluttende prøve på DU3.

Indhold
På CLAVIS Global vil du få tilbudt:

  • Undervisning i vores lokaler
  • Mulighed for at deltage i undervisningen hjemmefra eller fra din arbejdsplads via live-sessionen på laptop, smartphone eller tablet
  • Mulighed for at streame og se eller gense undervisningen, når det passer dig.

CLAVIS Global giver dig således mulighed for at deltage i undervisningen enten via fysisk tilstedeværelse i klasserummet eller via Global Classroom videokonference. Du har i begge tilfælde mulighed for at gense lektionerne - helt eller delvist.

Kom godt fra start
Før du starter, inviterer vi dig til en visitationssamtale og en test for at finde ud af, hvilket modul du skal starte på. Når du starter hos CLAVIS, vil du modtage al relevant information og vejledning om din danskuddannelse - herunder om den tidsmæssige ramme for din undervisning, om modultest og prøver hos CLAVIS.

Pris
Danskuddannelsen er gratis, men du skal betale et depositum på 1.250 kr., hvis du er selvforsørger (dog ikke au pair). Selvforsørgere skal gennemføre danskuddannelsen inden for rammerne af et klippekort.

Depositum
Internationale medarbejdere og studerende, der tilmelder sig danskuddannelsen vil blive opkrævet et depositum på 1.250 kr. Depositummet tilbagebetales, når du har bestået modultesten, eller du kan vælge at få depositummet overført til næste modul. Depositummet tilbagebetales senest, når du har afsluttet din danskuddannelse med den afsluttende prøve.

Indbetaling og betingelser

Kontakt

Pædagogisk afdelingsleder
Pernille Hvalsøe Kjær

 +45 22 40 29 99
 phk@clavis.org

Ønsker du at blive kursist?

Før du starter din danskuddannelse på CLAVIS, inviterer vi dig til en visitationssamtale og en test for at finde ud af, hvilken af de tre danskuddannelser, der er den rigtige for dig, og på hvilket modul du skal starte. Når du starter på CLAVIS, vil du modtage al relevant information og vejledning om din danskuddannelse - herunder om den tidsmæssige ramme for din undervisning, om modultest og prøver osv.