Gratis dansk på dit uddannelsessted

Som udenlandsk studerende kan du gå til danskundervisning gratis. Undervisningen er målrettet internationale studerende.

Indhold
Danskuddannelsen (DU3) er opdelt i 6 moduler - i forhold til den Europæiske Referenceramme (ALTE), niveau A1 til C1. Du skal afslutte modul 1-4 med en officiel modultest. Modul 5 afsluttes med en eksamen i maj/juni eller november/december. Modul 6 afsluttes med Studieprøven og er det niveau, som kræves, hvis du ønsker at studere på en dansksproget uddannelse i Danmark.

Hvor foregår undervisningen
Undervisningen foregår på CLAVIS eller efter aftale på dit uddannelsessted, og bliver en del af dit studieliv. Når du følger undervisningen, får du mulighed for at mødes med andre internationale studerende fra forskellige fag.

CLAVIS itslearning
En del af undervisningen kan du gennemføre online. Hvis du er forhindret i at møde til en undervisningsgang, kan du stadig følge med. På vores online platform "itslearning" kan du træne udtale, grammatik, læsning, lytning og skrivning.

Informationsmøder
CLAVIS holder på de fleste uddannelsessteder informationsmøder ved semesterstart samt åbent hus med niveautest. Vil du lære dansk gratis, så kontakt CLAVIS.

 

Kursusstart
Der starter nye hold løbende.

 

 

Depositum: Depositum på 2.000 kr. skal betales inden kursusstart. Det fulde depositum refunderes, når du gennemfører modulerne med en test inden for en bestemt tidsramme, eller når du tager den afsluttende eksamen - læs mere om regler for refusion af depositum


Klippekort: Du får tildelt et Klippekort med op til 6 klip – et klip pr. modul. Hvert klip er tidsnormeret med en uddannelsesret op til 3½ år svarende til maksimalt 42 måneder.

 

Inden du starter skal du indbetale depositum - læs mere her Indbetaling og betingelser

Foundation course på RUC


 

Kontakt

 

Roskilde
Kursusleder
Annemette Skot-Hansen
E-mail: ash@clavis.org

 

København
Administration
Tlf.: 4173 8100
E-mail: tilmelding@clavis.org

 

Aarhus
Koordinator
Simone Rams Rasmussen
Tlf.: 4173 8187
E-mail: sira@clavis.org

 

Ringsted
Administrationen
Tlf.: 41 73 81 00
E-mail: ringsted@clavis.org

 

Holbæk
Administrationen
Tlf.: 41 73 81 00
E-mail: holbaek@clavis.org

Ønsker du at blive kursist?

Før du starter din danskuddannelse på CLAVIS, inviterer vi dig til en visitationssamtale for at finde ud af, hvilken af de tre danskuddannelser, der er den rigtige for dig, og på hvilket modul du skal starte. Når du starter på CLAVIS, vil du modtage al relevant information og vejledning om din danskuddannelse - herunder om den tidsmæssige ramme for din undervisning, om modultest og prøver osv.