Gratis dansk på dit uddannelsessted

Som udenlandsk studerende kan du gå til danskundervisning gratis. Undervisningen er målrettet internationale studerende.

Indhold
Danskuddannelsen (DU3) er opdelt i 6 moduler - i forhold til den Europæiske Referenceramme (ALTE), niveau A1 til C1. Du skal afslutte modul 1-4 med en officiel modultest. Modul 5 afsluttes med en eksamen i maj/juni eller november/december. Modul 6 afsluttes med Studieprøven og er det niveau, som kræves, hvis du ønsker at studere på en dansksproget uddannelse i Danmark.

Hvor foregår undervisningen
Undervisningen foregår på CLAVIS eller efter aftale på dit uddannelsessted, og bliver en del af dit studieliv. Når du følger undervisningen, får du mulighed for at mødes med andre internationale studerende fra forskellige fag.

Adgang online 24/7
En del af undervisningen kan du gennemføre online. Hvis du er forhindret i at møde til en undervisningsgang, kan du stadig følge med. På vores online platform "itslearning" kan du træne udtale, grammatik, læsning, lytning og skrivning.

Informationsmøder
CLAVIS holder på de fleste uddannelsessteder informationsmøder ved semesterstart samt åbent hus med niveautest. Vil du lære dansk gratis, så kontakt CLAVIS.

 

Kursusstart
Der starter nye hold løbende.

 

 

Depositum: Depositum på 2.000 kr. skal betales inden kursusstart. Det fulde depositum refunderes, når du gennemfører modulerne med en test inden for en bestemt tidsramme, eller når du tager den afsluttende eksamen - læs mere om regler for refusion af depositum

 

Inden du starter skal du indbetale depositum - læs mere her Indbetaling og betingelser

Foundation course på RUC


 

Kontakt

 

Roskilde
Administrationen
Tlf.: 41 73 81 00
E-mail: roskilde@clavis.org


Aarhus
Administrationen
Tlf.:  41 73 81 00
E-mail: aarhus@clavis.org

 

Ringsted
Administrationen
Tlf.: 41 73 81 00
E-mail: ringsted@clavis.org

 

Holbæk
Administrationen
Tlf.: 41 73 81 00
E-mail: holbaek@clavis.org

Ønsker du at blive kursist?

Før du starter din danskuddannelse på CLAVIS, inviterer vi dig til en visitationssamtale for at finde ud af, hvilken af de tre danskuddannelser, der er den rigtige for dig, og på hvilket modul du skal starte. Når du starter på CLAVIS, vil du modtage al relevant information og vejledning om din danskuddannelse - herunder om den tidsmæssige ramme for din undervisning, om modultest og prøver osv.