Danskundervisning hos CLAVIS


Dansk er svært, vi gør det let

Velkommen til det danske sprog. Er du ny i Danmark, har du mulighed for at modtage danskundervisning.

 

Hos CLAVIS er det let at lære dansk. Vi sørger for, at du får det tilbud, der passer dig bedst – både når det gælder indhold, tid og sted. Flere af vores tilbud indeholder mulighed for onlineundervisning.

 

Undervisningen kan foregå hos CLAVIS, på din virksomhed, din uddannelsesinstitution, fra bussen eller hjemmefra - uafhængig af tid og sted – og også til dig på farten.

 

Vi har mere end 30 års erfaring med at lære voksne udlændinge dansk. Vores erfaring er omsat til effektive undervisningsmetoder og –materialer, der sikrer, at du kommer godt fra start og sikkert i mål.

 

Læs mere om vores Danskuddannelser

Danskuddannelse – holdundervisning med supplerende e-learning (DU1-DU3)

CLAVIS Online – e-learning – lærerstøttede selvstudier (DU3)

Fast Track Danish - En unik undervisningsmetode kombineret med hårdt hjemmearbejde, der på blot få måneder lærer dig at tale et næsten flydende dansk

Studieprøvehold - Studieprøven giver adgang til de fleste videregående uddannelser.

 

Herudover har vi også danskundervisning via modersmål. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til danskundervisning hos CLAVIS.

 

Vores andre kursustilbud

CLAVIS tilbyder også en række andre kurser: FVU Dansk og FVU Matematik samt Ordblindeundervisning som er gratis. Sprogundervisning mod betaling tilbydes både i dansk og i en lang række andre sprog. Kontakt os og hør nærmere på telefon 4173 8100 eller send en e-mail med dine spørgsmål til kontakt@clavis.org

CLAVIS har afdelinger i Roskilde, København, Aarhus og Næstved.

 

 

Ønsker du at blive kursist?

Før du starter din danskuddannelse på CLAVIS, inviterer vi dig til en visitationssamtale og en test for at finde ud af, hvilken af de tre danskuddannelser, der er den rigtige for dig, og på hvilket modul du skal starte. Når du starter på CLAVIS, vil du modtage al relevant information og vejledning om din danskuddannelse - herunder om den tidsmæssige ramme for din undervisning, om modultest og prøver osv.