Fast Track Danish - Gratis danskuddannelse

CLAVIS København


  • Vil du lære dansk hurtigt, og have det sjovt mens du lærer?
  • Vil du lyde som en dansker, når du taler dansk?
  • Er du forberedt på at arbejde hårdt for det?


Så er Fast Track Danish den rette vej for dig til gratis danskundervisning. Med vores unikke undervisningsmetode kombineret med hårdt hjemmearbejde, vil du hurtigt begynde at kommunikere på dansk. Hos CLAVIS tilbyder vi effektiv, gratis danskuddannelse.


Afslut din danskuddannelse på 18 måneder.
Danskuddannelsen DU3 består af 5 moduler før du er klar til den officielle Prøve i Dansk 3. Hvis du følger vores program uden afbrydelser, vil du være klar til at tage prøven indenfor et halvandet år, og klar til Studieprøven indenfor 2 år.


 

Vores undervisningsprogram tilbyder dig:

  • Fleksibilitet: Du møder til undervisning to gange om ugen. Resten af din danske indlæring kan du træne, når og hvor det passer dig – takket være vores unikke onlineprogram.
  • Progression: Vi ved, hvad det kræver for hurtigt at lære at tale et godt dansk. Vi har udvalgt de øvelser og instruktioner, der gør det muligt for dig at lære dansk hurtigt og effektivt.
  • Fokus på udtale: En god udtale er nøglen til succesfuldt at tale dansk med danskere. Vores mål er, at alle kan lære at tale dansk med ingen eller næsten ingen accent.


Klasser på samme niveau

Vi sikrer, at alle studerende i klassen er på samme niveau. På den måde vil du lære dansk med andre studerende, som matcher dit niveau og din progression.


Hvad forventer vi af dig?

  • Tid og disciplin: Kurset er kun for studerende, der har tiden og disciplinen til at bruge op til 12 timer om ugen på at forberede sig. Vores undervisningsmetode er baseret på at huske og gentage, og det forudsætter, at du har tiden og lysten til at lægge en stor indsats og dedikation i dit hjemmearbejde.
  • Fremmøde: Det er en forudsætning at du møder op til undervisning, hvis du hurtigt vil lære et godt dansk. Vores undervisningsmetode er så intensiv, at du ikke kan være fraværende mere end to gange på et modul. Hvis du er fraværende mere end to gange, vil du være nødt til at gentage modulet, og på den måde vil din progression ikke gå så hurtigt.
  • Et godt engelsk: Begynderklasserne er på engelsk. Vores undervisere vil give dig en grundig introduktion til udtale og dansk grammatik, så dit engelske skal være på et niveau, så du kan forstå disse introduktioner.
  • Forventning: Vi forventer også, at du øver dit danske uden for skolen. At bruge det, du har lært aktivt, er forudsætningen for en hurtig progression.

Hvis ovenstående er noget for dig, og kan du opfylde vores krav, så vil vi med glæde byde dig velkommen til Fast Track Danish.

 

WORK HARD - HAVE FUN -  LEARN FAST

 

 

Depositum: Depositum på 2.000 DKK skal betales inden kursusstart. Det fulde depositum refunderes, når du gennemfører modulerne med en test inden for en bestemt tidsramme, eller når du tager den afsluttende eksamen - læs mere om regler for refusion af depositum


Klippekort: Du får tildelt et Klippekort med op til 6 klip – et klip pr. modul. Hvert klip er tidsnormeret med en uddannelsesret op til 3½ år svarende til maksimalt 42 måneder.

 

Inden du starter skal du indbetale depositum - læs mere her Indbetaling og betingelser

 

 

Tilmeld dig Fast Track Danish

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Afdelingsleder - Fast Track Danish
Steen Birkelund Steensberg

 5379 5399
 stbs@clavis.org

Ønsker du at blive kursist?

Før du starter din danskuddannelse på CLAVIS, inviterer vi dig til en visitationssamtale og en test for at finde ud af, hvilken af de tre danskuddannelser, der er den rigtige for dig, og på hvilket modul du skal starte. Når du starter på CLAVIS, vil du modtage al relevant information og vejledning om din danskuddannelse - herunder om den tidsmæssige ramme for din undervisning, om modultest og prøver osv.