Studiemiljø

CLAVIS har et livligt, internationalt studiemiljø med afdelinger fordelt rundt om i landet. I vores afdelinger i København, Algade i Roskilde og Ingerslevs Boulevard i Aarhus er den summende by, grønne parkområder og indkøbsmuligheder lige i nærheden. Pauserne kan nydes med dine medkursister fra bogstaveligt talt hele verden.

På CLAVIS' afdelinger er der et røgfrit studie- og arbejdsmiljø.

Pædagogisk læringscenter
CLAVIS i Roskilde tilbydes alle kursister at gå i vores bemandede læringscenter som supplement til den almene undervisning.

Læringscentret er udstyret med:

  • Bibliotek
  • Film og lydbøger
  • Opgavesamlinger til selvstændig træning af udtale, skrivning, læsning, lytning mv.
  • Opgaver med særligt fokus på træning til modultest
  • Samtaletræning
  • Altid hjælp at hente fra en underviser.

Læringscentret er udstyret med en række bærbare med undervisningsprogrammer.

 

IT i undervisningen

 

PC-lokaler
Kursisterne i alle undervisningslokaliteter har adgang til PC / bærbar. Her er der adgang til bl.a. læringsplatformen itslearning samt en lang række e-læringsprogrammer og digitale læremidler.

Smartboards
Smartboardet er koblet til de audiovisuelle medier og materialer, som CLAVIS benytter. Via smartboards er der direkte adgang til internettet og lyd- og billedafspilning. Underviseren kan gemme alle smartboardnoterne, og andet indhold, i en fil, som kursisterne kan downloade derhjemme.

Wifi
Kursisterne har mulighed for at tilgå vores gratis wifi.

Itslearning
Kursister hos CLAVIS får adgang til den digitale læringsplatform itslearning, hvor det er muligt at finde information om holdets arbejde og hjemmearbejde. Der er desuden et online bibliotek med interaktive grammatik-, læse-, lytte- og udtaleøvelser tilgængeligt på itslearning. Det er derfor muligt at kombinere et travlt arbejds- og studieliv med en fleksibel og digital danskundervisning.