Studiemiljø

CLAVIS har et livligt, internationalt studiemiljø med otte undervisningsafdelinger med bl.a. hyggelige grønne udendørsareale. I vores afdelinger i København, Algade i Roskilde og Helsingør er den summende by, grønne parkområder og indkøbsmuligheder lige i nærheden. Pauserne kan nydes med dine medkursister fra bogstaveligt talt hele verden.

På CLAVIS' afdelinger er der et røgfrit studie- og arbejdsmiljø.

Særligt for CLAVIS i Roskilde
Hos CLAVIS i Roskilde har du mulighed for motion i pauserne: Du kan spille bordtennis, bordfodbold, volleyball eller basketball. Kursisterne vælger to gange årligt et kursistråd til at varetage kursisternes interesser. Alle kan vælges til kursistrådet.

 

Studiecenter
CLAVIS i Roskilde tilbyder alle kursister at gå i Studiecenteret som supplement til den almene undervisning.

Studiecentret er udstyret med:

  • Håndbogsbibliotek
  • Film og lydbøger
  • Opgavesamlinger til selvstændig træning af udtale, skrivning, læsning, lytning mv.
  • Opgaver med særligt fokus på træning til modultest.

Studiecentret har desuden adgang til PC-lokale med internetadgang og alle de bedste elektroniske undervisningsprogrammer.

 

IT i undervisningen

Sproglab
CLAVIS Roskilde har et digitalt sproglaboratorium med 16 pladser. Her er det muligt at arbejde målrettet og intensivt med udtale og talesprog, og der er adgang til et bredt udvalg af udtale- og lyttematerialer, herunder materiale udviklet af skolens undervisere. Sproglaboratoriet spiller en central rolle i udtaleundervisningen, og alle undervisere har gennemgået kurser i at bruge det optimalt.

PC-lokaler
Kursisterne i alle undervisningslokaliteter har adgang til tidssvarende og veludstyrede computere til brug både i undervisningen og i pauserne. Fra computerne er der adgang til bl.a. læringsplatformen itslearning samt en lang række e-læringsprogrammer og digitale læremidler.

Smartboards
Smartboardet er koblet til de audiovisuelle medier og materialer, som CLAVIS benytter. Via smartboards er der direkte adgang til internettet og lyd- og billedafspilning. Underviseren kan gemme alle smartboardnoterne og andet indhold i en fil, som kursisterne kan downloade derhjemme.

Trådløst netværk
Trådløst netværk gør det muligt for kursisterne at medbringe og benytte egne computere i alle gang- og pausearealer.

Itslearning
Kursister hos CLAVIS får adgang til den digitale læringsplatform itslearning, hvor det er muligt at finde information om holdets arbejde og hjemmearbejde. Der er desuden et online bibliotek med interaktive grammatik-, læse-, lytte- og udtaleøvelser tilgængeligt på itslearning. Det er derfor muligt at kombinere et travlt arbejds- og studieliv med en fleksibel og digital danskundervisning.