Studieprøvehold - gratis danskundervisning

Roskilde - Aarhus og online

Optagelsestest til studieprøvehold

Deltagelse på et studieprøvehold kræver, at du har fået minimum tre 10-taller fra din PD3 eksamen. Hvis du ikke har de rette karakterer, kan du søge om optagelse. Det er dog vigtigt, at du ligger tæt på ovenstående krav - hvis ikke du gør det, kan vi desværre ikke invitere dig til test. Derudover er det også vigtigt, at du stadig har danskuddannelsesret!
 
Vi starter Studieprøvehold i august. Ønsker du at deltage, men har behov for en test forinden, skal du tilmelde dig.

Vi har optagelsestest i Aarhus og Roskilde:

👉 CLAVIS Aarhus: Alle test er afholdt for studiestart i uge 32
👉 CLAVIS Roskilde: Alle test er afholdt for studiestart i uge 32
Vi starter nye studieprøvehold op i uge 32:

👉 Undervisning på skolen i CLAVIS Aarhus: Mandage og onsdage kl. 16.30-18.00 - kursusstart mandag den 7. august.
👉 Undervisning online: Mandage og onsdage kl. 16.30-18.00 - kursusstart mandag den 7. august.

Fra godt til virkelig godt dansk

Taler og skriver du allerede et godt dansk eller har du bestået Danskuddannelse 3 med minimum tre 10-taller, og ønsker at udvikle dit dansk endnu mere? Så er dansk på studieprøveniveau måske noget for dig. Hos CLAVIS tilbyder vi gratis studieprøvehold i Roskilde og Aarhus eller online.

Studieprøven giver adgang til de fleste videregående uddannelser.


 

Indhold og mål med undervisningen 
Du lærer at udtrykke dig sprogligt nuanceret såvel mundtligt som skriftligt, med en meget høj grad af korrekthed. Studieprøven forbereder dig til at deltage i den danske samfundsdebat og til at klare en videregående uddannelse samt deltage i kommunikation på arbejdspladsen på lige fod med indfødte danskere.

I undervisningen vil du lære at argumentere og forholde dig selvstændigt og ræsonnerende til et stof. Du vil blive i stand til at anvende sproget relevant i stort set alle sammenhænge mundtligt som skriftligt.

Vores undervisere har mange års erfaring med at føre op til Studieprøven og ved, hvad der kræves for at bestå. Du vil få al den feedback og alle de input, du har brug for.


Hvor og hvornår?

  • Undervisningen finder sted en til to gange om ugen fx som aftenhold, lørdage eller online hos CLAVIS Roskilde og Aarhus

Nye hold
Vi starter Studieprøvehold op i januar og august, og prøverne finder sted to gange om året; i maj/juni og i november/december. Hold bliver oprettet ved minimum 10 kursister.

 

 

 

 

Depositum: Depositum på 2.000 kr. skal betales inden kursusstart. Det fulde depositum refunderes, når du gennemfører modulerne med en test inden for en bestemt tidsramme, eller når du tager den afsluttende eksamen - læs mere om regler for refusion af depositum

 

Inden du starter skal du indbetale depositum - læs mere her Indbetaling og betingelser

 

Kontakt

Tilmelding og information


Roskilde

Administrationen
Tlf.: 41 73 81 00
E-mail: roskilde@clavis.org


Aarhus
Administrativ medarbejder
Meryem Ünalan
Tlf.: 41 73 81 88
E-mail: meun@clavis.org