Studieprøvehold - gratis danskundervisning

Roskilde - København - Aarhus - Ringsted - Holbæk

Optagelsestest til studieprøvehold

Deltagelse på et studieprøvehold kræver, at du har fået minimum tre 10-taller fra din PD3 eksamen. Hvis du ikke har de rette karakterer, kan du søge om optagelse. Det er dog vigtigt, at du ligger tæt på ovenstående krav - hvis ikke du gør det, kan vi desværre ikke invitere dig til test. Derudover er det også vigtigt, at du stadig har danskuddannelsesret!
Optagelsestest i København: 2. december kl. 17.00-20.00 (Tilmelding skal ske til didy@clavis.org)
 

I København kan du lige nu tilmelde dig følgende hold med holdstart i uge 32, 2021:

  • Klasse-undervisning tirsdage 16.30-19.30 + 1. lørdag i måneden 9.00-12.15
  • Online-undervisning tirsdage og torsdage 19.30-21

  

Fra godt til virkelig godt dansk
Taler og skriver du allerede et godt dansk eller har du bestået Danskuddannelse 3 med minimum tre 10-taller, og ønsker at udvikle dit dansk endnu mere? Så er dansk på studieprøveniveau måske noget for dig. Hos CLAVIS tilbyder vi gratis studieprøvehold i Roskilde, København og Aarhus.

Studieprøven giver adgang til de fleste videregående uddannelser.


 

Indhold og mål med undervisningen 
Du lærer at udtrykke dig sprogligt nuanceret såvel mundtligt som skriftligt, med en meget høj grad af korrekthed. Studieprøven forbereder dig til at deltage i den danske samfundsdebat og til at klare en videregående uddannelse samt deltage i kommunikation på arbejdspladsen på lige fod med indfødte danskere.

I undervisningen vil du lære at argumentere og forholde dig selvstændigt og ræsonnerende til et stof. Du vil blive i stand til at anvende sproget relevant i stort set alle sammenhænge mundtligt som skriftligt.

Vores undervisere har mange års erfaring med at føre op til Studieprøven og ved, hvad der kræves for at bestå. Du vil få al den feedback og alle de input, du har brug for.


Hvor og hvornår?

  • Undervisningen finder sted en til to gange om ugen fx som aftenhold, lørdage eller online hos CLAVIS Roskilde, København, Aarhus, Ringsted og Holbæk
  • Vi tilbyder som det eneste sprogcenter i landet undervisning via CLAVIS Global, hvilket giver dig mulighed for at vælge om du vil være fysisk til stede i undervisningslokalet eller, om du vil streame undervisningen live hjemmefra, fra arbejdet eller udlandet. Undervisningen kan genses efter behov.

Nye hold
Vi starter Studieprøvehold op i januar og august, og prøverne finder sted to gange om året; i maj/juni og i november/december. Hold bliver oprettet ved minimum 10 kursister.

 

 

 

 

Depositum: Depositum på 2.000 kr. skal betales inden kursusstart. Det fulde depositum refunderes, når du gennemfører modulerne med en test inden for en bestemt tidsramme, eller når du tager den afsluttende eksamen - læs mere om regler for refusion af depositum


Klippekort: Du får tildelt et Klippekort med op til 6 klip – et klip pr. modul. Hvert klip er tidsnormeret med en uddannelsesret op til 3½ år svarende til maksimalt 42 måneder.

 

Inden du starter skal du indbetale depositum - læs mere her Indbetaling og betingelser

 

Kontakt

Tilmelding og information


Roskilde

Uddannelseskonsulent
Hans Jørgen Mikkelsen
Mobil: 41 73 81 08
E-mail: hjm@clavis.org


København
Vejleder
Ditte Dræby
Mobil: 41 73 81 57
E-mail: didy@clavis.org

Aarhus
Administrativ teamleder
Camilla Pagh Rasmussen
Tlf.: 41 73 81 82
E-mail: cpra@clavis.org

Ringsted
Administrationen
Tlf.:41 73 81 00
E-mail: ringsted@clavis.org

 

Holbæk
Administrationen
Tlf.: 41 73 81 00
E-mail: holbaek@clavis.org