Studieprøvehold

Roskilde - København - Aarhus

Fra godt til virkelig godt dansk
Taler og skriver du allerede et godt dansk eller har du bestået Danskuddannelse 3 med ca. 10 i gennemsnit, og ønsker at udvikle dit dansk endnu mere? Så er dansk på studieprøveniveau måske noget for dig.

Studieprøven giver adgang til de fleste videregående uddannelser.

Er du i tvivl, om du kan blive optaget, kan du komme til en optagelsesprøve.
 

Indhold og mål med undervisningen 
Du lærer at udtrykke dig sprogligt nuanceret såvel mundtligt som skriftligt, med en meget høj grad af korrekthed. Studieprøven forbereder dig til at deltage i den danske samfundsdebat og til at klare en videregående uddannelse samt deltage i kommunikation på arbejdspladsen på lige fod med indfødte danskere.

I undervisningen vil du lære at argumentere og forholde dig selvstændigt og ræsonnerende til et stof. Du vil blive i stand til at anvende sproget relevant i stort set alle sammenhænge mundtligt som skriftligt.

Vores undervisere har mange års erfaring med at føre op til Studieprøven og ved, hvad der kræves for at bestå. Du vil få al den feedback og alle de input, du har brug for.


Hvor og hvornår?

  • Undervisningen finder sted to gange om ugen, typisk om aftenen hos CLAVIS Roskilde eller København. Men vi tilbyder undervisning på alle tidspunkter formiddag, eftermiddag, aften og weekend.
  • Vi tilbyder som det eneste sprogcenter i landet undervisning via CLAVIS Global, hvilket giver dig mulighed for at vælge om du vil være fysisk til stede i undervisningslokalet eller, om du vil streame undervisningen live hjemmefra, fra arbejdet eller udlandet. Undervisningen kan genses efter behov.

Nye hold
Vi starter Studieprøvehold op i januar og august, og prøverne finder sted to gange om året; i maj/juni og i november/december. Hold bliver oprettet ved minimum 10 kursister.

 

Læs mere om danskuddannelsen, brugerbetaling, depositum og klippekort for selvforsørgere

 

Inden du starter skal du indbetale både brugerbetaling og depositum - læs mere her Indbetaling og betingelser

 

Kontakt

Tilmelding og information


Roskilde

Uddannelseskonsulent
Hans Jørgen Mikkelsen
Mobil: 41 73 81 08
E-mail: hjm@clavis.org


København
Vejleder
Ulla Brenting
Mobil: 41 73 81 58
E-mail: uarb@clavis.org

Aarhus
Sekretær
Maria Tornslev
Tlf.: 41 73 81 00
E-mail: mato@clavis.org