Studieprøvehold - gratis danskundervisning

Roskilde - København - Aarhus

Fra godt til virkelig godt dansk
Taler og skriver du allerede et godt dansk eller har du bestået Danskuddannelse 3 med ca. 10 i gennemsnit, og ønsker at udvikle dit dansk endnu mere? Så er dansk på studieprøveniveau måske noget for dig. Hos CLAVIS tilbyder vi gratis studieprøvhold i Roskilde, København og Aarhus.

Studieprøven giver adgang til de fleste videregående uddannelser.


 

Indhold og mål med undervisningen 
Du lærer at udtrykke dig sprogligt nuanceret såvel mundtligt som skriftligt, med en meget høj grad af korrekthed. Studieprøven forbereder dig til at deltage i den danske samfundsdebat og til at klare en videregående uddannelse samt deltage i kommunikation på arbejdspladsen på lige fod med indfødte danskere.

I undervisningen vil du lære at argumentere og forholde dig selvstændigt og ræsonnerende til et stof. Du vil blive i stand til at anvende sproget relevant i stort set alle sammenhænge mundtligt som skriftligt.

Vores undervisere har mange års erfaring med at føre op til Studieprøven og ved, hvad der kræves for at bestå. Du vil få al den feedback og alle de input, du har brug for.


Hvor og hvornår?

  • Undervisningen finder sted to gange om ugen, typisk om aftenen hos CLAVIS Roskilde eller København. Men vi tilbyder undervisning på alle tidspunkter formiddag, eftermiddag, aften og weekend.
  • Vi tilbyder som det eneste sprogcenter i landet undervisning via CLAVIS Global, hvilket giver dig mulighed for at vælge om du vil være fysisk til stede i undervisningslokalet eller, om du vil streame undervisningen live hjemmefra, fra arbejdet eller udlandet. Undervisningen kan genses efter behov.

Nye hold
Vi starter Studieprøvehold op i januar og august, og prøverne finder sted to gange om året; i maj/juni og i november/december. Hold bliver oprettet ved minimum 10 kursister.

 

 

Depositum: Depositum på 2.000 DKK skal betales inden kursusstart. Det fulde depositum refunderes, når du gennemfører modulerne med en test inden for en bestemt tidsramme, eller når du tager den afsluttende eksamen - læs mere om regler for refusion af depositum


Klippekort: Du får tildelt et Klippekort med op til 6 klip – et klip pr. modul. Hvert klip er tidsnormeret med en uddannelsesret op til 3½ år svarende til maksimalt 42 måneder.

 

Inden du starter skal du indbetale depositum - læs mere her Indbetaling og betingelser

 

Kontakt

Tilmelding og information


Roskilde

Uddannelseskonsulent
Hans Jørgen Mikkelsen
Mobil: 41 73 81 08
E-mail: hjm@clavis.org


København
Vejleder
Ulla Brenting
Mobil: 41 73 81 58
E-mail: uarb@clavis.org

Aarhus
Sekretær
Maria Tornslev
Tlf.: 41 73 81 81
E-mail: mato@clavis.org