Online danskundervisning målrettet sundhedsområdet

Er du ansat eller uddannet inden for sundhedsområdet, så kan ”Sundhedsdansk” være det rette forløb for dig. Her tager vi udgangspunkt i dine arbejds- og uddannelsesmæssige sproglige udfordringer, så du er klar til at møde det danske sundhedsområde.

 

Sundhedsdansk

Sundhedsdansk er skræddersyet online danskundervisning. Undervisningen tager fx udgangspunkt i fælles autentiske materialer, arbejdskultur og relevante samtaleemner, hvilket også er medvirkende til en hurtigere indlæring.

 

Formål og fokus

Formålet er at gøre dig sprogligt parat til det danske sundhedsområde. Fokus ligger bl.a. på udtale, korrekthed og kommunikation med kolleger, patienter og pårørende m.m. – i skrift og tale.

 

Undervisningsforløb 

Undervisningen tilrettelægges ud fra den enkeltes forudsætninger, og kan kombineres med den ordinære, finansierede modulopdelte danskundervisning. Undervisningen foregår online.

 

Sundhedsdansk

undervisningen foregår via en digital læringsplatform, hvor det er muligt at undervise flere deltagere på forskellige lokationer på samme tid. Udover en tavlefunktion giver Sundhedsdansk også mulighed for gruppearbejde online. Undervisningen optages, og kan dermed afspilles på et senere tidspunkt.