Danskuddannelse

Er du ny i Danmark, har du mulighed for at modtage danskundervisning. CLAVIS sikrer, at du får tilbudt den danskuddannelse, som passer bedst til dig - enten DU1, DU2 eller DU3.
LÆS MERE HER

 

Fast Track Danish

Hvis du vil lære dansk hurtigt, og du er forberedt på at arbejde hårdt for det, så er Fast Track Danish noget for dig. Med vores unikke metoder, og dit hårde arbejde, vil du lynhurtigt lære at tale dansk.
LÆS MERE HER

CLAVIS Online

CLAVIS Online er for dig, der ønsker fleksibilitet, og ønsker adgang til et effektivt læringsmiljø. Vi tilbyder flere forskellige former for onlineundervisning - alt efter hvad der passer dig bedst.
LÆS MERE HER

 

 

Studieprøvehold

Taler og skriver du allerede med et godt dansk, men vil du blive endnu bedre, så er Studieprøveholdet noget for dig. Her lærer du at udtrykke dig mere nuanceret sprogligt og skriftligt, og lærer at formulere dig korrekt. Studieprøven giver adgang til de fleste videregående uddannelser.
LÆS MERE HER

Dansk på dit uddannelsessted

 

Hvis du er udenlandsk studerende, kan du få danskundervisning, der er særlig tilrettelagt internationale studerende. Vi underviser både på uddannelsessteder og i vores egne lokaler.
LÆS MERE HER

Dansk via modersmål

Det kan være lettere at lære et nyt sprog, hvis du lærer det via dit modersmål. Hos CLAVIS tilbyder vi Dansk via modersmål.
LÆS MERE HER

 

 

Mundtlig dansk for russisktalende

CLAVIS tilbyder specielt tilrettelagte danskkurser for russisktalende. Kurset tager afsæt i danske og russiske udtalesystemer, og der arbejdes bl.a. med de typiske fejl, som russisktalende har på dansk.
LÆS MERE HER

Ønsker du at blive kursist?

Før du starter din danskuddannelse på CLAVIS, inviterer vi dig til en visitationssamtale og en test for at finde ud af, hvilken af de tre danskuddannelser, der er den rigtige for dig, og på hvilket modul du skal starte. Når du starter på CLAVIS, vil du modtage al relevant information og vejledning om din danskuddannelse - herunder om den tidsmæssige ramme for din undervisning, om modultest og prøver osv.