Danskuddannelse

Er du ny i Danmark, har du mulighed for at modtage danskundervisning. CLAVIS sikrer, at du får tilbudt den danskuddannelse, som passer bedst til dig - enten DU1, DU2 eller DU3.
LÆS MERE HER

CLAVIS Online

CLAVIS Online er for dig, der ønsker fleksibilitet, og ønsker adgang til et effektivt læringsmiljø. Vi tilbyder flere forskellige former for onlineundervisning - alt efter hvad der passer dig bedst.
LÆS MERE HER

Studieprøvehold

Taler og skriver du allerede med et godt dansk, men vil du blive endnu bedre, så er Studieprøveholdet noget for dig. Her lærer du at udtrykke dig mere nuanceret sprogligt og skriftligt, og lærer at formulere dig korrekt. Studieprøven giver adgang til de fleste videregående uddannelser.
LÆS MERE HER

 

 

Dansk på dit uddannelsessted

Hvis du er udenlandsk studerende, kan du få danskundervisning, der er særlig tilrettelagt internationale studerende. Vi underviser både på uddannelsessteder og i vores egne lokaler.
LÆS MERE HER

Mundtlig dansk for russisktalende

Hvis du taler russisk, så kan mundtlig dansk for russisktalende være et god mulighed for at lære mere dansk. LÆS MERE HER 

Dansk via skandinavisk

Taler du svensk, norsk eller et andet skandinavisk sprog, og vil du gerne lære at tale dansk, så er dansk via skandinavisk noget for dig. LÆS MERE HER

 

 

Dänisch via Deutsch

Sprechen Sie Deutsch und möchten gern Dänisch lernen? Lernen Sie "Dänisch via Deutsch" bei CLAVIS Kopenhagen.

Ønsker du at blive kursist?

Før du starter din danskuddannelse på CLAVIS, inviterer vi dig til en visitationssamtale for at finde ud af, hvilken af de tre danskuddannelser, der er den rigtige for dig, og på hvilket modul du skal starte. Når du starter på CLAVIS, vil du modtage al relevant information og vejledning om din danskuddannelse - herunder om den tidsmæssige ramme for din undervisning, om modultest og prøver osv.