CLAVIS Aarhus

Adresse

Ingerslevs Boulevard 3A og 3B
   8000 Aarhus C

Kort

Find vej

CLAVIS Aarhus


På CLAVIS i Aarhus kan du tilmelde dig gratis Danskuddannelsen eller FVU DanskUdover et godt studiemiljø og dejlig lyse lokaler rummer afdelingen også en samtale café "Taldansk Café", hvor du kan træne dit sprog med frivillige.

👉 Danskuddannelsen
👉 FVU Dansk
 
Hos os kan du:

⭐ Modtage undervisning på skolen, online eller begge dele
⭐ Vælge imellem - dag-, aften- eller weekendundervisning
⭐ Møde inspirerende og dygtige undervisere
⭐... selvfølgelig få mulighed for at lære dansk både som begynder og øvet

 
Vi er et statsautoriseret sprogcenter, hvilket betyder, at vi må afholde modultest og danskuddannelsesprøver (PD1, PD2, PD3 og Studieprøven). Du får et modultestbevis efter hvert bestået modul og et prøvebevis efter, du har bestået din danskuddannelse.

Før og efter undervisningen er du tæt på indkøb, byliv og et internationalt studiemiljø, og i pauserne kan du møde dine medkursister fra bogstaveligt talt hele verden. Vores afdeling ligger tæt på den summende Aarhus midtby, banegård og letbane, så du kan nemt komme til og fra din undervisning.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos CLAVIS Aarhus, når du skal lære dansk.Aarhus kontor åbningstider:
Normale åbningstider
Mandag 8.00-18.00
Tirsdag 8.00-18.00
Onsdag 8.00-18.00
Torsdag 8.00-18.00
Fredag 8.00-12.00
Lørdag 9.45-11.45
Søndag Lukket
Tal dansk café åbningstider
Mandag 10.00-15.00
Tirsdag 10.00-15.00
Onsdag 10.00-15.00
Torsdag 10.00-15.00
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

 


Du kan kontakte os på aarhus@clavis.org eller på tlf. 41 73 81 00

 

Danskuddannelsen - læs mere og tilmeld dig


 

FVU - læs mere og tilmeld dig

 

 

Fravær:
Hvis du er syg eller på anden måde er forhindret i at møde op til undervisningen bedes du melde det til os før undervisningen starter. Du kan melde fravær via CLAVIS App, hvis du har problemer med appen kan du skrive en e-mail til afbud.aarhus@clavis.org, hvor du oplyser navn og fødselsdato eller kursistnummer.

Er du I1-kursist skal du ringe til skolen og melde afbud på 4173 8100.

 

Hvordan er det at gå på CLAVIS i Aarhus? - læs brugerundersøgelsen blandt vores kursister

 

 
Du kan også læse mere om, hvad der er interessant at foretage sig i Aarhus by i dette inspirationskatalog

 

Aarhus

  Danskuddannelsen DU1, DU2 og DU3
Holdtype:
Dage:
Tidspunkt:
Morgenhold
Mandag - fredag - 2 dage om ugen
8:30 - 11:00
Eftermiddagshold
Mandag - fredag - 2 dage om ugen
13:00 - 15:30
Aftenhold DU3
Mandag og onsdag
16:30 - 18:30
Aftenhold DU3
Mandag og onsdag
19:00 - 21:00
Aftenhold DU2
Tirsdag og torsdag
17:30 - 19:30
Aftenhold DU1
Tirsdag og torsdag
17:30 - 19:30
Lørdag DU2 + DU3
Lørdag
9:00 - 13:10
Onlineundervisning
Aftenundervisning
onlineundervisning
  FVU & OBU
Holdtype:
Dage:
Tidspunkt:
FVU Dansk, trin Start-1
Mandage / onsdage
8:30 - 11:30
FVU Dansk, trin 1-2
Mandage / onsdage
8:30 - 11:00
FVU Dansk, trin 2-3
Tirsdage / fredage
8:30 - 11:00
FVU Dansk, trin 1
Mandage / onsdage
16:30 - 18:30
FVU Dansk, trin 1-2
Tirsdage / torsdage
16:30 - 18:30
FVU Dansk, trin 3
Tirsdage / torsdage
16:30 - 18:30
FVU Dansk, trin 2 - blended
Mandage / onsdage (mandag online)
16:30 - 18:30
FVU Dansk, trin 3-4 - blended
Mandage / onsdage (onsdage online)
19:00 - 21:00
OBU
Mandage
11:30 - 14:00
OBU
Tirsdage
16:30 - 19:00
OBU
Onsdage
16:30 - 19:00
OBU
Torsdage
16:30 - 19:00
OBU
Torsdage
8:30 - 11:00
OBU
Torsdage
8:30 - 11:00

Hvad kan du vente af din danskuddannelse og FVU-forløb

Lær dansk hos CLAVIS i Aarhus: Hos CLAVIS ved vi, at en god start på din danskuddannelse eller på dit FVU-forløb i Aarhus er vigtig for et godt forløb. Vi er lydhøre, og gør alt, hvad vi kan, for at du får en god start, og her kan du læse, hvad du kan forvente af os - og hvad vi forventer af dig.

Fleksibilitet - tilpas din danskundervisning

Vi ved, at mange i dag, har en utrolig travl hverdag, derfor ønsker vi også, at din danskuddannelse kan passe ind i din kalender, så du har ro til at fokusere på læring og progression. Derfor tilbyder vi danskuddannelse og FVU både morgen, middag, aften, lørdag samt online. Onlineundervisningen giver dig mulighed for at lære dansk hjemmefra eller fra dit arbejde. Hvis du modtager onlineundervisning kan du desuden altid se, eller gense, undervisningen, hvilket betyder, at hvis du ikke kan være tilstede på det tidspunkt, der er undervisning, så kan du altid se den på et andet tidspunkt.

Vi holder hele tiden øje med din progression, og vi er klar, hvis der er noget, som du har brug for lidt ekstra hjælp til. 

Samtalecafé

I samarbejde med Dansk Flygtningehjælp har vi en café, hvor du som kursist hos CLAVIS kan komme og lære mere dansk. Cafeen er drevet af frivillige, som brænder for at hjælpe dig med at blive bedre til at tale dansk. Cafeen er oplagt for dig, hvis du ikke får talt og trænet nok dansk, når du ikke er hos CLAVIS. Vores café er altså et frivilligt tilbud til dig, som ønsker at lægge lidt ekstra kræfter i det danske sprog. 

Du kan forhøre dig hos din underviser, vejleder eller på kontoret, hvis du ønsker at vide mere om samtalecafeen, og hvordan den kan hjælpe dig med at blive bedre til at lære dansk.

 

Forventninger til dig
Når du starter på din danskuddannelse hos CLAVIS forventer vi, at du er engageret i undervisningen og klar til at lære. For at få mest ud af din danskuddannelse er det vigtigt, at du møder op til så mange undervisningstimer som muligt. Skulle der være dage, hvor du er forhindret, skal du kontakte os på: 41 73 81 00. Du kan under punktet fravær længere oppe se, hvad du skal oplyse, hvis du bliver syg eller på anden måde er fraværende.

Lær dansk på CLAVIS sprogskole i Aarhus

I det centrale Aarhus finder du CLAVIS sprog & kompetence, som er en sprogskole for dig, der gerne vil lære dansk. Det kan for eksempel være, hvis du er ny i landet, og har brug for bedre kompetencer til at komme ud på arbejdsmarkedet og generelt til at klare dig i det danske samfund. Vores sprogskole er placeret på Ingerslev Boulevard 3 på Frederiksbjerg i hjertet af byen. Denne placering gør det let for dig at komme hertil med både bus og tog, da stoppene ved Banegården, Park Allé og Harald Jensens plads ligger lige i nærheden. Dermed er vi en meget tilgængelig sprogskole for alle, der har brug for hjælp til at lære eller forbedre det danske sprog. Vi sørger derudover for at skabe trygge og hyggelige omgivelser, når du skal til eksamen, så din eventuelle nervøsitet ikke tager over og har en negativ indflydelse på dit resultat.

 

Få gratis danskundervisning hos os

På CLAVIS sprog & kompetence sprogskole i Aarhus tilbyder vi gratis danskundervisning, så du ikke skal bekymre dig om omkostninger i forbindelse med forbedringen af dit sprog. Vi har en statsgodkendt aftale med Aarhus Kommune, som sikrer dig ret til at modtage gratis danskundervisning (Danskuddannelsen er gratis fordi din kommune betaler for uddannelsen). Vores hovedsagelig målsætning er at hjælpe dig med at blive bedre til sproget, så din omgang i landet bliver så let som muligt. Derfor er vi også meget fleksible i forhold til, hvordan undervisningen foregår. Har du brug for det, tilbyder vi også online undervisning, så du kan deltage, når og på den placering, hvor det passer bedst ind i din hverdag.

Vi er en statsautoriseret sprogskole, hvilket betyder, at vi har tilladelse til at afholde stats certificerede test og eksamen. Derfor kan du være sikker på, at du går til test og eksamen ved en underviser og i omgivelser, du kender, når du skal lære dansk. Du er også sikker på, at du herefter står med et statsgodkendt afgangsbevis.

 

Disse kurser tilbyder vi:

Vores sprogskole i Aarhus tilbyder danskundervisning på forskellige niveauer. Dermed er du altid sikker på at blive undervist på den måde, der passer netop til dig. For at opsummere tilbyder vi altså følgende på CLAVIS sprogskole i Aarhus:

  • Gratis danskuddannelse (Den er gratis fordi din kommune betaler for uddannelsen)
  • Undervisning på følgende niveauer: DU1, DU2 og DU3, alt efter hvordan dine dansksproglige kompetencer er, når du starter.
  • Gratis online danskundervisning, hvis dette passer bedre for dig.
  • Studieprøvehold, hvis du allerede har bestået DU3 eller blot ønsker at udvikle dit sprog endnu mere. Denne studieprøve giver adgang til de fleste videregående uddannelser i Danmark.
  • FVU dansk og matematik - gratis kursusforløb

 

Kontakt os og hør nærmere

Har du spørgsmål til vores undervisning eller vores sprogcenter i Aarhus, må du endelig kontakte os. Vi vil med glæde tage en snak med dig, så vi sammen kan finde ud, hvad dine behov for danskundervisning er, og hvordan du bedst ønsker at modtage undervisning. Du kan ringe på telefon 41 73 81 00 eller sende os en mail på aarhus@clavis.org. Du også meget velkommen til at kigge forbi Ingerslevs Boulevard 3. Her står vi klar til at tage imod dig, og vi glæder os til at byde dig velkommen, når du vil lære dansk.