CLAVIS Aarhus

Adresse

Ingerslevs Boulevard 3
   8000 Aarhus C

Kort

Find vej

CLAVIS Aarhus


Om CLAVIS Aarhus

Lær dansk i Aarhus. Tæt på den summende Aarhus midtby, banegård og letbane tilbyder vi undervisning i lyse og velindrettede lokaler i en gammel historisk skolebygning fra 1903, hvor deltaljerne oser af historik. Vi er en statsautoriseret sprogskole, hvilket betyder, at vi har tilladelse til at afholde test og eksamen. Derfor kan du være sikker på, at du går til test og eksamen ved en underviser og i omgivelser, du kender, når du skal lære dansk. Du er også sikker på, at du herefter står med et statsgodkendt afgangsbevis.

Før og efter undervisningen er du tæt på indkøb, byliv og et internationalt studiemiljø, og i pauserne kan du møde dine medkursister fra bogstaveligt talt hele verden.

Du kan også læse mere om, hvad der er interessant at foretage sig i Aarhus by i dette inspirationskatalog

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos CLAVIS Aarhus, når du skal lære dansk.

 

 

Åbningstider for kontoret

Mandag 8:00 - 18:00
Tirsdag 8:00 - 18:00
Onsdag 8:00 - 18:00
Torsdag 8:00 - 18:00
Fredag 8:00 - 10:30

 

 

Fravær:

Hvis du er syg eller forhindret i at deltage i undervisningen, skal du ALTID melde afbud til CLAVIS inden undervisningen starter.

Fravær kan meldes på følgende måder:

  • Via SMS: 41 73 81 90 – HUSK ALTID at oplyse dit navn og fødselsdato eller kursistnummer.
  • Via telefon: 41 73 81 90 – du kan ringe alle hverdage mellem kl. 8:00-10:00, du kan ikke indtale besked på telefonsvareren.
  • Via Mail: afbud.aarhus@clavis.org – HUSK ALTID at oplyse dit navn og fødselsdato eller kursist nummer.

 

 

 


Danskuddannelsen
- se alle vores forskellige danskuddannelsestilbud


FVU
  - se alle vores forskellige typer af FVU-kurser

 

 

 

 

 

Aarhus

  Danskuddannelsen DU1, DU2 og DU3
Holdtype:
Dage:
Tidspunkt:
Morgenhold
3 dage om ugen
8:30 - 11:15
Eftermiddagshold
3 dage om ugen
12:00 - 14:45
Aftenhold DU1 + DU2
Tirsdag og torsdag
17:30 - 19:30
Aftenhold DU3
Mandag og onsdag
16:30 - 18:30
Aftenhold DU3
Mandag og onsdag
19:00 - 21:00
Weekendhold
Lørdag
9:00 - 13:10
Onlineundervisning
Hele ugen
onlineundervisning
  FVU & OBU
Holdtype:
Dage:
Tidspunkt:
FVU Trin 3-4
Mandage og onsdage
19:00 - 21:00
FVU Trin 1-2
Tirsdage og torsdage
9:00 - 11:30
FVU Trin 2-3
Tirsdage og torsdage
9:00 - 11:30
FVU Trin 3-4
Tirsdage og torsdage
9:00 - 11:30
FVU Trin 1-2
Tirsdage og torsdage
16:30 - 18:30
FVU Trin 2-3
Tirsdage og torsdage
19:00 - 21:00
OBU
Torsdage
9:00 - 11:30

Hvad kan du vente af din danskuddannelse og FVU-forløb

Lær dansk hos CLAVIS i Aarhus: Hos CLAVIS ved vi, at en god start på din danskuddannelse eller på dit FVU-forløb i Aarhus er vigtig for et godt forløb. Vi er lydhøre, og gør alt, hvad vi kan, for at du får en god start, og her kan du læse, hvad du kan forvente af os - og hvad vi forventer af dig.

Fleksibilitet - tilpas din danskundervisning

Vi ved, at mange i dag, har en utrolig travl hverdag, derfor ønsker vi også, at din danskuddannelse kan passe ind i din kalender, så du har ro til at fokusere på læring og progression. Derfor tilbyder vi danskuddannelse og FVU både morgen, middag og aften samt om lørdagen. Derudover har du også mulighed for at lære dansk online, så du kan sidde i ro hjemme, eller på dit arbejde, mens du lærer dansk. Hvis du modtager onlineundervisning kan du desuden altid se, eller gense, undervisningen, hvilket betyder, at hvis du ikke kan være tilstede på det tidspunkt, der er undervisning, så kan du altid se den på et andet tidspunkt.

Vi holder hele tiden øje med din progression, og vi er klar, hvis der er noget, som du har brug for lidt ekstra hjælp til. 

Samtalecafé

I samarbejde med Dansk Flygtninghjælp har vi en café, hvor du som kursist hos CLAVIS kan komme og lære mere dansk. Cafeen er drevet af frivillige som brænder for at hjælpe dig med at blive bedre til at tale dansk. Cafeen er oplagt for dig, hvis du ikke får talt og trænet nok dansk, når du ikke er hos CLAVIS. Vores café er altså et frivilligt tilbud til dig, som ønsker at lægge lidt ekstra kræfter i det danske sprog. 

Du kan forhøre dig hos din underviser, vejleder eller på kontoret, hvis du ønsker at vide mere om samtalecafeen, og hvordan den kan hjælpe dig med at blive bedre til at lære dansk.

Cafeen holder åbent fra mandag til torsdag fra kl. 10.00 til 15.00.

 

Forventninger til dig
Når du starter på din danskuddannelse hos CLAVIS forventer vi, at du er engageret i undervisningen og klar til at lære. For at få mest ud af din danskuddannelse er det vigtigt, at du møder op til så mange undervisningstimer som muligt. Skulle der være dage, hvor du er forhindret, skal du kontakte os på: 41 73 81 00. Du kan under punktet fravær længere oppe se, hvad du skal oplyse, hvis du bliver syg eller på anden måde er fraværende.

Lær dansk på CLAVIS sprogskole i Aarhus

I det centrale Aarhus finder du CLAVIS sprog & kompetence, som er en sprogskole for dig, der gerne vil lære dansk. Det kan for eksempel være, hvis du er ny i landet, og har brug for bedre kompetencer til at komme ud på arbejdsmarkedet og generelt til at klare dig i det danske samfund. Vores sprogskole er placeret på Ingerslev Boulevard 3 på Frederiksbjerg i hjertet af byen. Denne placering gør det let for dig at komme hertil med både bus og tog, da stoppene ved Banegården, Park Allé og Harald Jensens plads ligger lige i nærheden. Dermed er vi en meget tilgængelig sprogskole for alle, der har brug for hjælp til at lære eller forbedre det danske sprog. Vi sørger derudover for at skabe trygge og hyggelige omgivelser, når du skal til eksamen, så din eventuelle nervøsitet ikke tager over og har en negativ indflydelse på dit resultat.

 

Få gratis danskundervisning hos os

På CLAVIS sprog & kompetence sprogskole i Aarhus tilbyder vi gratis danskundervisning, så du ikke skal bekymre dig om omkostninger i forbindelse med forbedringen af dit sprog. Vi har en statsgodkendt aftale med Aarhus Kommune, som sikrer dig ret til at modtage gratis danskundervisning. Vores hovedsagelig målsætning er at hjælpe dig med at blive bedre til sproget, så din omgang i landet bliver så let som muligt. Derfor er vi også meget fleksible i forhold til, hvordan undervisningen foregår. Har du brug for det, tilbyder vi også online undervisning, så du kan deltage, når og på den placering, hvor det passer bedst ind i din hverdag.

 

Disse kurser tilbyder vi:

Vores sprogskole i Aarhus tilbyder danskundervisning på forskellige niveauer. Dermed er du altid sikker på at blive undervist på den måde, der passer netop til dig. For at opsummere tilbyder vi altså følgende på CLAVIS sprogskole i Aarhus:

  • Gratis danskuddannelse
  • Undervisning på følgende niveauer: DU1, DU2 og DU3, alt efter hvordan dine dansksproglige kompetencer er, når du starter.
  • Gratis online danskundervisning, hvis dette passer bedre for dig.
  • Studieprøvehold, hvis du allerede har bestået DU3 eller blot ønsker at udvikle dit sprog endnu mere. Denne studieprøve giver adgang til de fleste videregående uddannelser i Danmark.

 

Kontakt os og hør nærmere

Har du spørgsmål til vores undervisning eller vores Sprogcenter i Aarhus, må du endelig kontakte os. Vi vil med glæde tage en snak med dig, så vi sammen kan finde ud, hvad dine behov for danskundervisning er, og hvordan du bedst modtager undervisning. Du kan ringe på telefon 41 73 81 00 eller sende os en mail på aarhus@clavis.org. Du også meget velkommen til at kigge forbi Ingerslevs Boulevard 3. Her står vi klar til at tage imod dig, og vi glæder os til at byde dig velkommen, når du skal lære dansk.