Gratis danskuddannelse - DU1, DU2 og DU3

 Roskilde, Aarhus, RingstedHolbæk og online

 

Er du ny i Danmark, kan du deltage i gratis danskundervisning i en af vores mange afdelinger og online. Vi sørger for, at du modtager en uddannelse af høj kvalitet og fleksibilitet på en af landets største og ældste sprogskoler.

 

Du får:

⭐ Undervisning på skolen, online eller begge dele
⭐ Fleksible undervisningstider - dag, aften eller weekend
⭐ Inspirerende og dygtige undervisere
⭐ Et internationalt studiemiljø med mulighed for at danne netværk

 

Før du starter sikrer vi, at du får tilbudt den danskuddannelse, som passer bedst til dig i forhold til dit danskniveau og dit ønske om undervisningstidspunkt og sted.

Hvorfor lære dansk?
At mestre det danske sprog giver dig bedre mulighed for at klare dig i job, i uddannelse og som borger i Danmark.


Hvad indeholder Danskuddannelsen?

Danskuddannelsen er opdelt i tre uddannelser DU1, DU2 og DU3, som igen er opdelt i 5-6 moduler. Hvert modul afsluttes med en test og sidste modul med en certificeret Danskprøve. De første moduler har fokus på mundtligt dansk, så du hurtigt kan forstå og tale med fx dine kolleger, studiekammerater eller din læge.


Hvem kan deltage?
Danskuddannelsen er et tilbud til alle nytilkomne voksne udlændinge, der har opholdstilladelse og fast, lovligt ophold i Danmark.

Kom godt fra start
Før du starter inviterer vi dig til en visitationssamtale og en test for at finde ud af, hvilken af de tre danskuddannelser, der er den rigtige for dig, og på hvilket modul du skal starte. Til samtalen vil du også modtage al den information, du behøver om uddannelsens længde, modultest, prøver osv.

Hvor og hvornår?
Du kan modtage gratis danskundervisning i CLAVIS' lokaler i Roskilde, Aarhus, Ringsted og Holbæk samt på uddannelsesinstitutioner , virksomheder eller online. Undervisningen kan foregå formiddag, eftermiddag, aften og weekend. 

 

 

Er du IKKE længere berettiget til Danskuddannelsen

Er du ikke længere berettiget til Danskuddannelse, så har du mulighed for selv at betale. Du vil før kursusstart blive opkrævet for et helt forløb. Kontakt din afdeling for at høre mere.

 

Danskuddannelsen er gratis, da din kommune betaler selve uddannelsen.

Depositum: Depositum på 2.000 kr. skal betales inden kursusstart. Det fulde depositum refunderes, når du gennemfører modulerne med en test inden for en bestemt tidsramme, eller når du tager den afsluttende eksamen - læs mere om regler for refusion af depositum

 

Inden du starter skal du indbetale depositum - læs mere her Indbetaling og betingelser

Tilmeld dig

 
Online Undervisning

 

Tilmeld Danskuddannelse


 
 

 

Kontakt

Roskilde
Administrationen
Tlf.: 41 73 81 00
E-mail: roskilde@clavis.org

Aarhus

Administrationen
Tlf.: 41 73 81 00
E-mail: aarhus@clavis.org

 

Ringsted
Administrationen
Tlf.: 41 73 81 00
E-mail: ringsted@clavis.org

 

Holbæk
Administrationen
Tlf.: 41 73 81 00
E-mail: holbaek@clavis.org

 

 


 

Moduloversigt over danskuddannelserne

Model-Danskuddannelser.png
Vilkår og betingelser ved tilmelding til Danskuddannelsen

 

 

Ønsker du at blive kursist?

Før du starter din danskuddannelse på CLAVIS, inviterer vi dig til en visitationssamtale for at finde ud af, hvilken af de tre danskuddannelser, der er den rigtige for dig, og på hvilket modul du skal starte. Når du starter på CLAVIS, vil du modtage al relevant information og vejledning om din danskuddannelse - herunder om den tidsmæssige ramme for din undervisning, om modultest og prøver osv.