Gratis danskuddannelse - DU1, DU2 og DU3

 Roskilde, Aarhus, RingstedHolbæk og online

 

Er du ny i Danmark, har du mulighed for at modtage gratis danskundervisning (den er gratis fordi din kommune betaler for uddannelsen). CLAVIS sikrer, at du får tilbudt den danskuddannelse, som passer bedst til dig - enten DU1, DU2 eller DU3.

Formål
Danskuddannelsen har til formål at give dig de nødvendige forudsætninger for at klare dig i job, i uddannelse og som borger i Danmark. Alle tre danskuddannelser er opdelt i moduler, der afsluttes med en test. De første to moduler er tilrettelagt med særlig vægt på mundtlige og beskæftigelsesrettede sprogkundskaber, så du hurtigt kan gøre dig forståelig på dansk.

Målgrupper
Danskuddannelse er et tilbud til alle nytilkomne voksne udlændinge, der har opholdstilladelse og fast, lovligt ophold i Danmark.

Kom godt fra start
Før du starter din gratis danskuddannelse hos CLAVIS, inviterer vi dig til en visitationssamtale og en test for at finde ud af, hvilken af de tre danskuddannelser, der er den rigtige for dig, og på hvilket modul du skal starte. Når du starter hos CLAVIS, vil du modtage al relevant information og vejledning om din danskuddannelse herunder om den tidsmæssige ramme for din undervisning, om modultest, prøver osv.

Hvor og hvornår?
Du kan lære gratis dansk i CLAVIS' lokaler i Roskilde, Aarhus, Ringsted og Holbæk samt på uddannelsesinstitutioner - eksempelvis Roskilde Universitet - og på en række større virksomheder. Undervisningen kan foregå formiddag, eftermiddag, aften, weekend eller online. 

 

Fleksible kurser - specialkurser
Du kan lære dansk på mange måder. Udover almindelige hold har vi bl.a. undervisning online samt blended learning.

 

Er du IKKE længere berettiget til Danskuddannelsen

Har du af en eller anden grund ikke berettiget til Danskuddannelse, så har du mulighed for selv at betale. Du vil før kursusstart blive opkrævet for et helt forløb. Kontakt din afdeling for at høre mere.

 

Depositum: Depositum på 2.000 kr. skal betales inden kursusstart. Det fulde depositum refunderes, når du gennemfører modulerne med en test inden for en bestemt tidsramme, eller når du tager den afsluttende eksamen - læs mere om regler for refusion af depositum

 

Inden du starter skal du indbetale depositum - læs mere her Indbetaling og betingelser

Tilmeld dig

 
Lær dansk online

 

Danskuddannelse i Roskilde

 

Danskuddannelse i Aarhus

 

Danskuddannelse i Ringsted

 

Danskuddannelse i Holbæk 

 


 

 

Kontakt

Roskilde
Administrationen
Tlf.: 41 73 81 00
E-mail: roskilde@clavis.org

Aarhus

Administrationen
Tlf.: 41 73 81 00
E-mail: aarhus@clavis.org

 

Ringsted
Administrationen
Tlf.: 41 73 81 00
E-mail: ringsted@clavis.org

 

Holbæk
Administration
Tlf.: 41 73 81 00
E-mail: holbaek@clavis.org

 

 


 

Moduloversigt over danskuddannelserne

 

Model-Danskuddannelser.png
 

Ønsker du at blive kursist?

Før du starter din danskuddannelse på CLAVIS, inviterer vi dig til en visitationssamtale for at finde ud af, hvilken af de tre danskuddannelser, der er den rigtige for dig, og på hvilket modul du skal starte. Når du starter på CLAVIS, vil du modtage al relevant information og vejledning om din danskuddannelse - herunder om den tidsmæssige ramme for din undervisning, om modultest og prøver osv.