CLAVIS Online

CLAVIS Online er dansk på kortest mulig tid og med det bedst mulige resultat. Undervisningen er for kursister på danskuddannelse 3.

Kurset består af  onlineundervisning to gange om ugen á 75 minutter og et program til selvstudie, som inkluderer videoer, opgaver og materialer. Kursets varighed er 12-16 uger. Underviseren vil løbende give feedback på opgavebesvarelser, og kurset afsluttes med en sprogtest, som er udarbejdet af Ministeriet for Udlændinge og Integration.

CLAVIS Online er for kursister, der

  • har brug for en høj grad af fleksibilitet
  • ønsker adgang til et effektivt og motiverende læringsmiljø
  • ønsker at lære dansk via engelsk
  • er disciplinerede og vil arbejde selvstændigt
  • kan og vil investere mindst seks timer om ugen på at lære dansk.

 

Din deltagelse kræver,

  • at du bruger 5 timer om ugen til at lære dansk
  • at du kan lære dansk via engelsk (og danske) instruktioner
  • en computer og headset med mikrofon i god kvalitet
  • en hurtig internetopkobling.

 

Brugerbetaling, depositum og klippekort for selvforsørgere på Danskuddannelserne


Brugerbetaling: Fra 1. juli 2018 bliver der indført en delvis brugerbetaling på 2.000 kr. pr modul for selvforsørgere.

 

Betalingen omfatter ét modul på en af de statsautoriserede danskuddannelser med den dertilhørende modultest eller danskprøve, hvis niveau er relateret til de europæiske standarder.

 

Hvis du har modtaget et henvisningsbrev fra din bopælskommune inden 1. juli 2018 skal du ikke betale deltagergebyr før det næste modul.

 

Depositum: Depositum på 1.250 kr. skal betales inden kursusstart. Det fulde depositum vil – efter ønske - blive tilbagebetalt efter afsluttet modul, eller efter afsluttet danskuddannelse.

Klippekort: Pr. 1. januar 2018 får udenlandske arbejdstagere og studerende tildelt et klippekort med op til 6 klip – et klip pr. modul – se nærmere her

Indbetaling og betingelser

 

 

Kontakt

Pædagogisk afdelingsleder
Pernille Hvalsøe Kjær

 +45 22 40 29 99
 phk@clavis.org

Ønsker du at blive kursist?

Før du starter din danskuddannelse på CLAVIS, inviterer vi dig til en visitationssamtale og en test for at finde ud af, hvilken af de tre danskuddannelser, der er den rigtige for dig, og på hvilket modul du skal starte. Når du starter på CLAVIS, vil du modtage al relevant information og vejledning om din danskuddannelse - herunder om den tidsmæssige ramme for din undervisning, om modultest og prøver osv.