CLAVIS Online | gratis danskundervisning online

Roskilde - København - Aarhus - Ringsted - Holbæk

 

CLAVIS Online er dansk på kortest mulig tid og med det bedst mulige resultat. Undervisningen er for kursister på danskuddannelse 2 og 3. CLAVIS tilbyder gratis danskundervisning online.

Du kan vælge mellem 3 forskellige typer af onlineundervisning. CLAVIS Blended, CLAVIS Connect og CLAVIS Global - læs mere nedenfor.

Fælles for alle er, at der er 24 timers adgang til CLAVIS´online platform med et udvalg af materialer og opgaver samt mere specifikke materialer fra dit eget klasserum. Underviseren giver løbende feedback på opgavebesvarelser, og undervisningen kan streames og genses (undervisningen bliver optaget). Kurset afsluttes med en ministeriel godkendt sprogtest.

Alle modultest på vores onlineforløb kan ikke tages online, men skal afvikles ved fysisk fremmøde på den nærmeste CLAVIS’ afdeling.


Onlineundervisning er for kursister, der

  • har brug for en høj grad af fleksibilitet
  • ønsker adgang til et effektivt og motiverende læringsmiljø
  • ønsker at lære dansk via engelsk
  • er disciplinerede og vil arbejde selvstændigt
  • kan og vil investere mindst seks timer om ugen på at lære dansk.

 

Din deltagelse kræver,

  • en computer og headset med mikrofon i god kvalitet
  • en hurtig internetopkobling.

 

 


CLAVIS Blended - blended learning

Til kursister der ønsker at deltage i både klasse og online undervisning. Klasseundervisning én gang om ugen - 2,5 timer (inkl. pause) og onlineundervisning 90 min. om ugen.

 

CLAVIS Connect - kun onlineundervisning
Til kursister der kun ønsker online undervisning fra arbejdet, udlandet eller hjemme fra 2 x 90 min. om ugen.

 

CLAVIS Global - blended learning
Til kursister der ønsker mulighed for at vælge om de vil være fysisk til stede i undervisningslokalet eller streame og deltage i undervisningen live hjemmefra, fra arbejdet eller udlandet - undervisning 2 x 2,5 timer om ugen.

 

 

Online-kursist udtaler: ”Jeg havde kigget på nogle andre, traditionelle danskkurser, kontaktet dem og fået datoer for, hvornår jeg kunne forvente at deltage i klasseundervisningen og lignende. Jeg sammenlignede dette med mit skema og fandt ud af, at det simpelthen ikke kunne lade sig gøre. Derfor var jeg utrolig glad, da jeg fandt CLAVIS’ online program og så, at det hele foregik online – bortset fra denne endelige eksamination.” Chris Collins er læge i USA

 

Depositum: Depositum på 2.000 kr. skal betales inden kursusstart. Det fulde depositum refunderes, når du gennemfører modulerne med en test inden for en bestemt tidsramme, eller når du tager den afsluttende eksamen - læs mere om regler for refusion af depositum


Klippekort: Du får tildelt et Klippekort med op til 6 klip – et klip pr. modul. Hvert klip er tidsnormeret med en uddannelsesret op til 3½ år svarende til maksimalt 42 måneder.

 

Inden du starter skal du indbetale depositum - læs mere her Indbetaling og betingelser

Kontakt

Afdelingsleder
Julie Henriques
E-mail: online@clavis.org

 

Tilmeld dig CLAVIS Online

 

 

Ønsker du at blive kursist?

Før du starter din danskuddannelse på CLAVIS, inviterer vi dig til en visitationssamtale for at finde ud af, hvilken af de tre danskuddannelser, der er den rigtige for dig, og på hvilket modul du skal starte. Når du starter på CLAVIS, vil du modtage al relevant information og vejledning om din danskuddannelse - herunder om den tidsmæssige ramme for din undervisning, om modultest og prøver osv.