Priser og praktisk info

Priser for danskundervisning på arbejdspladsen

 

Hvis jeres medarbejdere har været i Danmark i mindre end 5 år, og har et dansk CPR-nr., så er der stor sandsynlighed for, at de har ret til gratis danskundervisning via Danskuddannelsen. Det betyder, at I som virksomhed kan tilbyde gratis danskundervisning på arbejdspladsen. Hvis undervisningen foregår i arbejdstiden, så kan I søge om SVU - Statens Voksenuddannelsesstøtte, og det kan vi hjælpe jer med.

 

Danskuddannelsen samt FVU Dansk i læsning, stavning og skrivning er som udgangspunkt gratis. Ønskes der tilkøbsydelser såsom udtaletræning, eller andre specifikke undervisningstiltag, kan vi afdække behovet ved nærmere dialog.

 

Danskundervisning under Danskuddannelseslovgivningen

Hvis jeres medarbejdere har ret til Danskuddannelse, så er danskundervisningen på arbejdspladsen gratis for jer. Der er dog krav om betaling af depositum på 2000 kr. pr. person. Læs her om regler for depositum og tilbagebetaling af depositum.

 

Danskundervisning under FVU Dansk, - matematik, - digital eller - engelsk

Hvis danskundervisning på arbejdspladsen hører ind under FVU-lovgivningen, så er det også gratis for jer.

 

Privatundervisning

Pris for privatundervisning er 1.050 kr. pr. lektion. Skræddersyede specialforløb går ofte ind under privatundervisning.

 

Hvor foregår danskundervisningen?

Der er flere muligheder for hvor danskundervisningen for jeres medarbejdere kan foregå:

  • Hos jer  - både i eller udenfor arbejdstiden
  • I en af vores afdelinger
  • Online
  • En kombination af online og fysisk fremmøde hos jer eller os.

 

Hvad skal I gøre?

Det eneste I skal gøre er at kontakte os. Herefter vil vi møde jer og sammen afdække de behov I har. Ud fra jeres ønsker skræddersyer vi et undervisningsforløb. Vi tager os af det praktiske.

 

Kontakt

Uddannelseschef
Mette Kolster Rødgaard Brandt

 2210 5399
 meb@clavis.org