CLAVIS København

Adresse

Nørregade 49
   1165 København K.

Nørre Voldgade 94-96, 4.-5.
   1358 København K.

Kort

Find vej

CLAVIS København

Lige i hjertet af København ved Nørreport Station og Metro tilbyder vi undervisning i lyse og velindrettede lokaler fordelt på to adresser - Nørregade 49 og Nørre Voldgade 94-96, 4.-5. sal. Vi er den ene af de to statsautoriserede sprogskoler i København - og tæt på Frederiksberg - hvilket betyder, at vi har tilladelse til at afholde tests og eksamen. Dermed er du sikker på ikke, at skulle skifte skole, når du skal afslutte et modul, men kan gå op til prøve eller eksamen i de trygge rammer og omgivelser, du kender til. Vores centrale lokation i København gør det særdeles let at komme til og fra din undervisning. På grund af vores centrale placering betyder det også, at det er nemt at komme til eks. efter arbejde – og komme hurtigt med toget hjem igen, hvis du bor et andet sted eks. Hellerup, Frederiksberg, Lyngby eller endnu længere væk.

Før og efter undervisningen er du tæt på indkøb, byliv og et internationalt studiemiljø, og i pauserne kan du møde dine medkursister fra bogstaveligt talt hele verden. Vi har kursister fra hele hovedstadsområdet - eksempelvis Frederiksberg, Hellerup, Lyngby og mange andre byer. 

 

 

Kontortider Nørregade 49

Mandag 8:00 - 20:00
Tirsdag 8:00 - 20:00
Onsdag 8:00 - 20:00
Torsdag 8:00 - 20:00
Fredag 8:00 - 12:00
Lørdag 8:30 - 12:30 


 

 


Danskuddannelsen
- se alle vores forskellige danskuddannelsestilbud


FVUan
  - se alle vores forskellige typer af FVU-kurser

 

 

Fravær

Hvis du er fraværende pga. sygdom eller af anden grund, så kan du melde afbud til afdelingen på 4173 8100. Ved afbud skal du oplyse navn og personnummer eller dit kursistnummer.

 

København K

  Danskuddannelsen DU1, DU2 og DU3
Holdtype:
Dage:
Tidspunkt:
Morgenhold
Mandag-torsdag
9:00 - 11:30
Eftermiddagshold
Mandag - torsdag
13:00 - 15:30
Aftenhold
Mandag - torsdag
16:45 - 19:00
Aftenhold
Mandag - torsdag
19:15 - 21:30
Morgenhold
Fredag
9:30 - 11:30
Eftermiddagshold
Fredag
13:00 - 15:30
Weekendhold
Lørdag
9:00 - 12:15
CLAVIS Online
Hele ugen
Onlineundervisning
CLAVIS Blended
Hele ugen
Klasse- og onlineundervisning
CLAVIS Global
Hele ugen
Klasse- og onlineundervisning
  FVU Dansk og FVU Matematik
Holdtype:
Dage:
Tidspunkt:
FVU Dansk, trin start
Tirsdage og fredage
9:00 - 11:30
FVU Dansk, trin 1
Mandage og onsdage
12:00 - 14.30
FVU Dansk, trin 2, online
Mandage (online) og onsdage (online)
16:30 - 18:00
FVU Dansk, trin 2
Mandage og torsdage
16:30 - 19:00
FVU Dansk, trin 2
Tirsdage og torsdage
12:00 - 14:30
FVU Dansk, trin 2
Onsdage og fredage
9:00 - 11:30
FVU Dansk, trin 1
Onsdage og fredage
9:00 - 11:30
FVU Dansk, trin 2
Lørdage
9:00 - 12:15
FVU Dansk, trin 3-4, blended learning
Mandage (online) og onsdage
12:00 - 14:30
FVU Dansk, trin 3-4, blended learning
Mandage (online) og onsdage (via rus.)
15:45 - 18:15
FVU Dansk, trin 3, blended learning
Mandage og onsdage (online)
16:30 - 19:00
FVU Dansk, trin 3, online
Mandage (online) og onsdage (online)
18:30 - 20:00
FVU Dansk, trin 3, blended learning
Tirsdage og torsdage (online)
9:00 - 11:30
FVU Dansk, trin 3, blended learning
Tirsdage (online) og torsdage
12:00 - 14:30
FVU Dansk, trin 3+4, blended learning
Tirsdage og torsdage (online)
16:30 - 19:00
FVU Dansk, trin 3
Tirsdage og torsdage
16:30 - 19:00
FVU Dansk, trin 2+3, blended learning
Onsdage og fredage (online)
9:00 - 11:30
FVU Matematik, trin 1+2
Mandage og torsdage
9:00 - 11:30

Få en god start

Vi har over 30 års erfaring med at undervise. Vores dygtige undervisere er klar til at tage imod dig og levere undervisning af høj kvalitet. Vores kerneprioritet er fleksibilitet, så du kan få passet undervisningen ind i din hverdag. Derfor tilbyder vi undervisning både morgen, middag, aften, weekend og online alt efter, hvad der passer dig og dit arbejds- og privatliv.

 

Tilpasset dine ønsker og dit niveau
Vi giver dig den undervisning, du i dit specifikke tilfælde har brug for. Vi har stor erfaring med forskellige niveauer, og derfor får du et frugtbart kursus uanset dine individuelle behov. Hvis du eksempelvis ønsker en mere intensiv danskundervisning, så har vi med vores "Fast Track Danish" tilpasset et hold for dig, der ønsker det - og som er villig til at arbejde hårdt for det.

 

Vis personligt engagement
For at vores kurset kan give dig det ønskede resultat, er det vigtigt, at du er engageret i undervisningen. Derfor forventer vi, at du deltager aktivt. Hvis ikke du kan møde ind, vil vi gerne have, at du kontakter os på telefon 4173 8100.

 

Sprogcafé
Hvis du ønsker at lære mere dansk, og du ikke har muligheden for at øve dit danske nok i hverdagen, så kan vores sprogcafé være en god idé. Vores sprogcafé "Coffee & Danish" finder sted i vores lokaler i Nørregade torsdag fra 15.00-17.00 (hold øje med næste café dato), hvor der både er kaffe og en hyggelig stemning. Her har du mulighed for at møde andre kursister, tale dansk og generelt have en hyggelig stund. Der er også en kursusleder til stede, som vil hjælpe dig med det danske, og som også er klar til at svare på spørgsmål, hvis du skulle have det. som udgangspunkt er det hver torsdag, men følg med på vores Facebook, hvor du kan se kommende datoer.

Kontakt os og hør nærmere

Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål om vores sprogcenter i København og de kurser, vi tilbyder i vores afdeling. Du kan kontakte os på telefon 4173 8100. eller skrive en mail til cph@clavis.org.

 

CLAVIS

På CLAVIS sprogskole i København tilbyder vi gratis danskundervisning i hjertet af København, hvor vi har vores sprogskole lige ved Nørreport Station. Det betyder, at vores sprogskole er nem at komme til uanset om du kommer fra Hellerup, Frederiksberg, Lyngby, Nørrebro eller et helt femte sted fra.

 

På vores sprogskole i København - tæt på Frederiksberg - har vi fleksible undervisningsmuligheder, når det gælder gratis danskundervisning. Det betyder, at du kan vælge mellem almindelig danskundervisning i klassen, onlineundervisning eller kombineret, så du får, hvad der passer dig. Du har altså mulighed for både at få gratis danskundervisning i klassen og undervisning online. Ydermere tilbyder vi danskundervisning morgen, dag, aften og på lørdage, så du kan få undervisning til at passe ind i din kalender.

 

Læs mere om vores danskkurser på vores sprogskole i København her

 

På CLAVIS sprogskole i København har vi mere end 30 års erfaring med at undervise i dansk. Vores undervisere er yderst kompetente og er din garanti for den højeste standard, når det drejer sig om undervisning i dansk som andetsprog.

 

Som tidligere nævnt er vi en af de to offentlig sprogskoler i København, hvor du kan få gratis danskundervisning. Vores gratis danskundervisning på vores sprogskole i København - tæt på Frederiksberg - er altså officielt statsgodkendt. Det betyder, at du vil få et certificeret eksamensbevis, når du afslutter din gratis danskundervisning hos os. Vi ligger godt placeret, hvilket betyder, at det er nemt at komme til vores sprogskole - også hvis du bor i f.eks. Hellerup, Lyngby eller på Frederiksberg. Hvis du arbejder i København kan du dermed nemt komme forbi til din danskundervisning inden du tager hjem igen til Hellerup, Lyngby, Nørrebro, Frederiksberg eller et helt femte sted.

 

Læs mere om gratis danskundervisning på en offentlig sprogskole her

 

CLAVIS er en af de største og mest profilerede sprogskoler i København - og i hele Danmark. Udover at have sprogskole i København, så har vi også sprogskoler i Roskilde og Aarhus. Fælles for alle sprogskoler i byerne er, at vi har en driftsaftale med kommunerne. Derfor kan du være sikker på, at hvis du tager din gratis danskundervisning på CLAVIS sprogskole i København, så er det statsgodkendt, og lever op til alle de officielle krav, der er udstedt af de danske myndigheder.

 

På CLAVIS' sprogskole i København - og i resten af Danmark - vi har mange forskellige skræddersyede kurser. Dette sikrer, at du vil få gratis danskuddannelse af højeste kvalitet og, på samme tid, matcher præcis dine behov.

 

På CLAVIS sprogskole i København tilbyder vi:

  • Gratis danskuddannelse
  • Undervisning på niveauerne DU1, DU2 og DU3. Hvilket niveau du skal undervises på, vurderes på baggrund af dine evner ved tilmelding til skolen.
  • Gratis online danskundervisning, hvis dette passer dig bedst.
  • Studieprøvehold, som du kan tilmelde dig, hvis du allerede har bestået PD3. Med dette får du adgang til de fleste videregående uddannelser.
  • Dansk for internationale studerende foregår oftest ude på uddannelsesinstitutionerne i København
  • Sundhedsdansk er en skræddersyet danskuddannelse, som er specielt udviklet til folk i sundhedssektoren. Så hvis du arbejder i sundhedssektoren er Sundhedsdansk yderst relevant for dig
  • Privatundervisning - vi tilbyder også skræddersyet privatundervisning på vores sprogskole i København. Privat danskundervisning er perfekt for dig, hvis du ønsker at finpudse dit dansk sprog.
      

Alle vores gratis danskkurser og gratis danskundervisning er tilgængelige på vores sprogskole i København.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos CLAVIS København på enten Nørregade 49 eller Nørre Voldgade 94-96, 4.-5. sal.