CLAVIS København

Adresse

Nørre Voldgade 94-96, 3.-5.
   1358 København K.

Kort

Find vej

CLAVIS København - FVU og danskuddannelse på bl.a. virksomheder og online

Lige i hjertet af København ved Nørreport Station og Metro tilbyder vi gratis danskundervisning - FVU Dansk. Her får du rig mulighed for at blive endnu bedre til fx at læse, stave og skrive. Du vil modtage undervisning 2 gange om ugen, som gør, at du meget hurtigt kan bruge det, du lærer i dit job, din uddannelse og hjemme.

👉 FVU Dansk

Du får:

⭐ Undervisning på skolen, online eller begge dele
⭐ Fleksible undervisningstider - dag, aften eller weekend
⭐ Inspirerende og dygtige undervisere


Undervisningen foregår i lyse og velindrettede undervisningslokaler på en sprogskole med en god atmosfære, og hvor du føler dig velkommen. Før og efter undervisningen er du tæt på indkøb, byliv og et internationalt studiemiljø, og i pauserne kan du møde dine medkursister fra bogstaveligt talt hele verden.

Vores centrale lokation i København gør det særdeles let at komme til og fra din undervisning.

Vi tilbyder også Danskuddannelse og FVU Dansk på virksomheder, uddannelsesinstitutioner, i vores andre sjællandske afdelinger og online.København kontor åbningstider:

 

Normale Åbningstider
Mandag Lukket
Tirsdag 8.30-15.00
Onsdag Lukket
Torsdag Lukket
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Har du ikke mulighed for at komme forbi i vores åbningstid kan du kontakte os på telefon.
Telefon åbningstid: mandag-torsdag kl. 8-18 og fredag kl. 8-12  41 73 81 00 

 

 

 

København K

  FVU Dansk og FVU Matematik
Holdtype:
Dage:
Tidspunkt:
FVU Dansk, trin start
Mandage og onsdage
12:00 - 14:30
FVU Dansk, trin 1-2
Mandage og onsdage
12:00 - 14.30
FVU Dansk, trin 2-3, online
Mandage og onsdage
16:30 - 18:45
FVU Dansk, trin 2-3
Onsdage og fredage
9:00 - 11:30
FVU Dansk, trin 1-2
Onsdage og fredage
9:00 - 11:30
FVU Dansk, trin 1-2
Lørdage
9:00 - 12:15
FVU Dansk, trin 2-3
Tirsdage og torsdage
12:00 - 14:30
FVU Dansk, trin 1-2
Mandage og onsdage
16:30 - 19:00
FVU Dansk, trin 1-2
Mandage og onsdage
16:30 - 19:00
FVU Dansk, trin 3-4, blended learning
Mandage (på skolen) og onsdage (online)
16:30 - 19:00
FVU Dansk, trin 3-4, online
Tirsdage og torsdage
16:45 - 19:00
FVU Dansk, trin 3-4
Tirsdage og torsdage
9:00 - 11:30
FVU Dansk, trin 3-4
Tirsdage og torsdage
12:00 - 14:30
FVU Dansk, trin 3-4
Tirsdage og torsdage
16:30 - 19:00
FVU Dansk, trin 3-4
Lørdage
9:00 - 12:15

Få en god start

Vi har over 35 års erfaring med at undervise. Vores dygtige undervisere er klar til at tage imod dig og levere undervisning af høj kvalitet. Vores kerneprioritet er fleksibilitet, så du kan få passet undervisningen ind i din hverdag. Derfor tilbyder vi undervisning både morgen, middag, aften, weekend og FVU Dansk som online alt efter, hvad der passer dig og dit arbejds- og privatliv.

 

Tilpasset dine ønsker og dit niveau
Vi giver dig den undervisning, du i dit specifikke tilfælde har brug for. Vi har stor erfaring med forskellige niveauer, og derfor får du et frugtbart kursus uanset dine individuelle behov. Før du starter dit forløb, vil du blive indkaldt til en test, så vi sikrer det helt rigtige hold til dig.

 

Vis personligt engagement
For at du kan få det største udbyte og det ønskede resultat, er det vigtigt, at du er engageret i undervisningen. Derfor forventer vi, at du deltager aktivt. Hvis ikke du kan møde ind, vil vi gerne have, at du kontakter os.

 

 

Kontakt os og hør nærmere

 

CLAVIS

På CLAVIS sprogskole i København tilbyder vi gratis FVU-undervisning i hjertet af København, hvor vi har vores sprogskole lige ved Nørreport Station. Det betyder, at vores sprogskole er nem at komme til uanset, om du kommer fra Hellerup, Frederiksberg, Lyngby, Nørrebro eller fra et helt femte sted.

 

På vores sprogskole i København har vi fleksible undervisningsmuligheder, når det gælder gratis FVU-undervisning. Det betyder, at du kan vælge mellem almindelig danskundervisning i klassen og onlineundervisning ved FVU-dansk. Ydermere tilbyder vi danskundervisning morgen, dag, aften og på lørdage, så du kan få undervisning til at passe ind i din kalender.

 

På CLAVIS sprogskole i København har vi mere end 35 års erfaring med at undervise i dansk. Vores undervisere er yderst kompetente og er din garanti for den højeste standard, når det drejer sig om undervisning.

 

Vi ligger godt placeret, hvilket betyder, at det er nemt at komme til vores sprogskole - også hvis du bor i f.eks. Hellerup, Lyngby eller på Frederiksberg. Hvis du arbejder i København kan du dermed nemt komme forbi til din danskundervisning inden du tager hjem igen.

 

CLAVIS er en af de største og mest profilerede sprogskoler i København - og i hele Danmark. Udover at have sprogskole i København, så har vi også sprogcentre i Roskilde, Ringsted, Holbæk og Aarhus, hvor vi leverer gratis danskundervisning under den certificerede Danskuddannelseslov og FVU som forberedende voksenundervisning. Du har altid mulighed for at deltage på Danskuddannelsen på et af vores sprogcentre som borger i København - dette kan også foregå online.

 

På CLAVIS' sprogskole og -centre på Sjælland - og i resten af Danmark - har vi mange forskellige skræddersyede kurser. Dette sikrer, at du vil få gratis danskuddannelse af højeste kvalitet og, på samme tid, matcher præcis dine behov.

 

På CLAVIS sprogskole i København tilbyder vi:

  • Privatundervisning - vi tilbyder skræddersyet privatundervisning på vores sprogskole i København. Privat danskundervisning er perfekt for dig, hvis du ønsker at finpudse dit dansk sprog.
  • FVU dansk og matematik - gratis kursusforløb
      

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos CLAVIS København i Nørre Voldgade 94-96, 4.-5. sal.