CLAVIS Ringsted

Adresse

Nørregade 13
   4100 Ringsted

Kort

Find vej

CLAVIS Ringsted

I Ringsted kan vi tilbyde dig gratis Danskuddannelse og FVU Dansk. Vi ligger centralt placeret, så det er nemt at komme til og fra din undervisning. I pauserne kan du slappe af med dine medkursister fra stort set hele verden.

👉 Danskuddannelsen
👉 FVU Dansk

Hos os kan du:

⭐ Modtage undervisning på skolen, online eller begge dele
⭐ Vælge imellem - dag-, aften- eller weekendundervisning
⭐ Møde inspirerende og dygtige undervisere
⭐... selvfølgelig få mulighed for at lære dansk både som begynder og øvet


Sprogskolen har også et studiecenter, hvor du kan træne dit sprog udover din almindelige undervisning.

CLAVIS er et statsautoriseret sprogcenter, hvilket betyder, at vi må afholde modultest og danskuddannelsesprøver (PD1, PD2, PD3 og Studieprøven). Du får et modultestbevis efter hvert bestået modul og et prøvebevis efter du har bestået din danskuddannelse.

Ringsted kontor åbningstider:
Normale åbningstider
Mandag 8.00-18.00
Tirsdag 8.00-15.30
Onsdag 8.00-15.30
Torsdag 8.00-15.30
Fredag 8.00-12.00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket


Du kan kontakte os på ringsted@clavis.org eller på tlf. 41 73 81 00

Vi tilbyder også Danskuddannelse og FVU Dansk på virksomheder, uddannelsesinstitutioner i vores andre afdelinger på Sjælland og i Jylland og online.

 

Danskuddannelsen - læs mere og tilmeld dig


 

FVU - læs mere og tilmeld dig

 


Fravær:
Hvis du er syg eller på anden måde er forhindret i at møde op til undervisningen bedes du melde det til os før undervisningen starter. Du kan melde fravær via CLAVIS App, hvis du har problemer med appen kan du skrive en e-mail til afbud@clavis.org, hvor du oplyser navn, afdeling og fødselsdato eller kursistnummer.

 

Ringsted

  Danskuddannelser (holdoversigt kommer snart)
Holdtype:
Dage:
Tidspunkt:
  FVU
Holdtype:
Dage:
Tidspunkt:
FVU Dansk, trin start
Mandage
12:00 - 14:30
FVU Dansk, trin 1-2
Mandage
12:00 - 14:30
FVU Dansk, trin 2-4
Mandage
16:30 - 19:45

Forventninger til din danskundervisning

 

Vi ønsker at give dig den bedst mulige start på din Danskuddannelse, og derfor kan du her se, hvad du kan forvente af os - og hvad vi forventer af dig.

 

Hvad forventer vi af dig?

Når du tilmelder dig danskundervisning, så kan du naturligvis forvente en masse af os, men vi forventer også noget af dig. Vi forventer, at du møder velforberedt til danskundervisningen samt, at du deltager aktivt. Vi forventer også, at du møder op til tests og prøver. Derudover forventer vi, at hvis du bliver syg eller på anden måde forhindret i at komme til undervisningen, så melder du afbud til skolen så hurtigt som muligt. Du skal melde afbud til vores administration på 41 73 81 00.

 

Hvad kan du forvente af os?

CLAVIS er Danmarks største udbyder af Danskuddannelse. Vi har afdelinger i bl.a. København, Roskilde, Holbæk og Aarhus, og vi har mere end 35 års erfaring inden for undervisning i dansk som andetsprog. Derfor kan du være sikker på at modtage danskundervisning af høj kvalitet fra dygtige og engagede undervisere. Vi bestræber os altid på at tilpasse undervisningen, så den passer bedst muligt til dig. Vi har undervisning både morgen, middag, aften og lørdag. Vi underviser også online og blended. Det sidste er en kombination af fremmødeundervisning og online. 

 

Pædagogisk læringscenter (PLC)

På vores sprogskole i Ringsted har vi også et pædagogisk læringscenter (PLC), hvor du kan træne dit danske udover din almindelige undervisning. I det pædagogiske læringscenter kan du styrke de kompetencer, som du har behov for. Det kan eksempelvis være læsning, lytning, stavning eller udtale og samtale. Hvis du er i tvivl, om læringscentret er noget for dig, så kan du altid tale med enten din underviser eller skolens progressionsvejleder. 

I læringscentret er der altid nogle til at hjælpe og støtte dig. Derfor kan du være sikker på, at du får den hjælp, som du skal bruge.

Ring til os allerede i dag

Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Kontakt gerne CLAVIS sprogskole i Ringsted på 41 73 81 00 eller på ringsted@clavis.org.

Hvis du er ny i Danmark, og har brug for at lære dansk eller forbedre dine danskevner, så er CLAVIS sprogskole i Ringsted det rette for dig. 

Det kan være, at du vil have danskundervisning for, at kunne begå dig bedre på dit arbejde eller på dit studie. Der er mange grunde til at modtage danskundervisning. Udover at kunne begå dig på job og studie, så er der også mange hverdagssituationer, hvor det er praktisk at have modtaget danskundervisning. Det kan eksempelvis være hos lægen, tandlægen eller i daginstitutioner eller på skoler.

 

Lær dansk gratis hos CLAVIS sprogskole i Ringsted

Danskuddannelsen er gratis danskundervisning for dig, der har været i Danmark i mindre end fem år. Hvis du er i tvivl, om du er berettiget til gratis danskundervisning, så er du altid velkommen til at kontakte CLAVIS sprogskole i Ringsted eller kontakte din kommune.

CLAVIS sprogskole i Ringsted er en statsautoriseret sprogskole med driftsaftale med Ringsted Kommune. Det betyder, at vi udover at kunne tilbyde gratis danskundervisning også må afholde eksamen og prøver, når du skal afslutte din danskuddannelsen. Når du har afsluttet din eksamen, får du et godkendt bevis.

 

Vi ved, at ikke to hverdage er ens, og derfor er vi også fleksible når det drejer sig om din tilstedeværelse i danskundervisningen. Vi tilbyder undervisning både morgen, dag, aften, lørdag og online. Dermed kan du få danskundervisning på det tidspunkt, der passer bedst ind i din hverdag.

 

Hvis du er i tvivl, om du kan modtage gratis danskundervisning, er du altid velkommen til at kontakte vores sprogskole i Ringsted.