CLAVIS Roskilde

Adresse

Hovedkontor: Maglehøjen 6
   4000 Roskilde

Kort

Find vej

CLAVIS Roskilde

Hos CLAVIS i Roskilde kan vi tilbyde dig gratis Danskuddannelse og FVU Dansk. Udover et godt studiemiljø og velindrettede lokaler rummer afdelingen også et studiecenter, hvor du kan træne dit danske både i skrift, læsning og tale. I pauserne kan du slappe af med dine medkursister fra stort set hele verden. Her er gode parkeringsforhold og dejlige, grønne udendørsarealer, hvor du kan nyde solen.

👉 Danskuddannelsen
👉 FVU Dansk

Hos os får du
:

⭐ Undervisning på skolen, online eller begge dele
⭐ Fleksible undervisningstider - dag, aften eller weekend (se undervisningstider længere nede på siden)
⭐ Inspirerende og dygtige undervisere
⭐... og selvfølgelig muligheden for at lære dansk som begynder eller blive meget bedre til både at tale, læse, skrive og stave

 

Vi er statsautoriserede, hvilket betyder, at vi må afholde eksamen, og at du får et Danskuddannelses- eller FVU-bevis i hånden, når du er færdig hos os.


Roskilde kontor åbningstider:
Normale åbningstider
Mandag 8.00-18.00
Tirsdag 8.00-18.00
Onsdag 8.00-18.00
Torsdag 8.00-18.00
Fredag 8.00-12.00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Du kan kontakte os på roskilde@clavis.org eller på tlf. 41 73 81 00

Vi tilbyder også Danskuddannelse og FVU Dansk på virksomheder, uddannelsesinstitutioner i vores andre afdelinger på Sjælland og i Jylland og online.

 

Danskuddannelsen - læs mere og tilmeld dig


 

FVU - læs mere og tilmeld dig

 

Fravær:
Hvis du er syg eller på anden måde er forhindret i at møde op til undervisningen bedes du melde det til os før undervisningen starter. Du kan melde fravær via CLAVIS App, hvis du har problemer med appen kan du skrive en e-mail til afbud@clavis.org, hvor du oplyser navn, afdeling og fødselsdato eller kursistnummer.

Roskilde

  Danskuddannelser
Holdtype:
Dage:
Tidspunkt:
DU1 - daghold
Mandage og fredage
8:30 - 11:30
DU1 - daghold
Torsdage
13:15 - 15:45
DU1 - aftenhold
Mandage og onsdage
17:00 - 19:30
DU1 - Dansk til job (DTJ)
Mandage, torsdage og fredage
11:30 - 13:00
DU2 - daghold, begynder
Onsdage og fredage
8:30 - 11:00
DU2 - daghold, fortsætter
Torsdage
8:30 - 11:00
DU2 - daghold, begynder
Torsdage
13:15 - 15:45
DU2 - daghold, fortsætter
Tirsdage og onsdage
13:15 - 15:45
DU2 - aftenhold
Mandage og onsdage
17:00 - 19:30
DU2 - Dansk til job, begynder (DTJ)
Onsdage, torsdage og fredage
11:30 - 13:00
DU2 - Dansk til job, fortsætter (DTJ)
Tirsdage, onsdage og torsdage
11:30 - 13:00
DU3 - daghold
Torsdage
8:30 - 11:00
DU3 - daghold
Mandage og tirsdage
13:15 - 15:45
DU3 - aftenhold
Tirsdage og torsdage
17:00 - 19:30
DU1 - lørdagshold
Lørdage
9:00 - 13:00
DU2 - lørdagshold
Lørdage
9:00 - 13:00
DU3 - lørdagshold
Lørdage
9:00 - 13:00
  FVU & OBU
Holdtype:
Dage:
Tidspunkt:
FVU Dansk, trin start
Torsdage
13:00 - 15:30
FVU Dansk, trin 1-2
Torsdage
13:00 - 15:30
FVU Dansk, start
Torsdage
16:30 - 19:45
FVU Dansk, trin 1-2
Torsdage
16:30 - 19:45
FVU Dansk, trin 2-4
Lørdage
9:00 - 13:00
OBU
Lørdage
9:00 - 12:15
  Ungeafdelingen
Holdtype:
Dage:
Tidspunkt:
Ungeklassen
Mandage, tirsdage og onsdage
9:00 - 14:30

Forventninger

For at give dig den bedst mulige start hos CLAVIS og det størst mulige udbytte af din undervisning, kan du her se, hvad du kan forvente af os, og hvad vi forventer af dig. 

 

Du kan forvente af os:
At vi leverer undervisning på et højt fagligt niveau. De fleste af vores kurser er tilpasset dine ønsker og behov. Vi underviser morgen, middag, aften, weekend og online, så undervisningen passer ind i dit daglige skema – arbejde og fritid. Der er altså mulighed for at du kan få undervisningen, når du ikke arbejder eller skal passe børn. Har du ikke mulighed for at deltage i undervisningen i vores lokaler i Roskilde, så tilbyder vi også online-undervisning, hvor du kan sidde hjemme og lære dansk. 

 

Vi forventer af dig:
At du møder velforberedt og deltager aktivt i undervisningen. At du møder til test og prøver. Hvis du bliver forhindret i at deltage i undervisningen på hverdage, skal du melde afbud til vores administration på telefon 4173 8100. Hvis du bliver forhindret i at deltage i undervisningen om lørdagen, skal du skrive en mail til afbud@clavis.org. I mailen skal du oplyse dit kursistnummer eller dit navn og fødselsdato.

 

Pædagogisk Læringscenter (PLC)

Hos CLAVIS i Roskilde har vi et Pædagogisk Læringscenter, som kursister kan gøre brug af. Der er både kursusledere og frivillige tilknyttet centret, og her kan du blive stærkere i lige det, som du har brug for. Du kan altid snakke med din underviser eller skolens progressionsvejleder, for at høre om det er noget for dig. Uanset om du mangler træning i at blive bedre til at læse, stave eller til samtale, så er det noget, du kan blive bedre til i læringscentret. Det pædagogiske læringscenter er åbent fire dage om ugen.

Ring til os i dag

Her kan du lære dansk i Roskilde

På CLAVIS sprog & kompetence i Roskilde kan du komme, hvis du har brug for at lære eller forbedre dine danskevner. Det gælder for eksempel, hvis du er ny i landet og gerne vil ud på arbejdsmarkedet i Danmark eller blot gerne vil kunne begå dig nemmere i landet uden en sprogbarriere. Vores sprogskole i Roskilde har hovedkontor på Maglehøjen 6. Dette er tæt på Sønder Ringvej og ligger desuden i gåafstand til byens togstation. Der er gode parkeringsforhold omkring skolen, så du nemt kan køre i bil hertil. På den måde er vores faciliteter nemme at tilgå, og du kan derfor hurtigt forbedre dit dansk hos os. Vores sprogskole i Roskilde har derudover tilknyttet et pædagogisk læringscenter, hvor du både kan træne dit danske sprog på skrift, gennem læsning og mundtligt.  

 

Vi tilbyder gratis danskundervisning

På vores sprogskole i Roskilde tilbyder vi gratis danskundervisning, så du nemt kan blive bedre. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om omkostningerne i forbindelse med undervisningen, men kan blot fokusere på læringen. Vi har en statsgodkendt driftsaftale med Roskilde Kommune, som giver dig ret til at modtage gratis undervisning i dansk. Og så er vi fleksible i forhold til din tilstedeværelse på skolen, hvorfor det er muligt for dig at modtage både fysisk og online undervisning, afhængigt af hvad der passer dig bedst. Det er især ideelt for dig at blive undervist i det danske sprog hos os, hvis du er studerende på en af Roskildes mange uddannelsesinstitutioner, for eksempel på Roskilde Universit (RUC).

 

Følgende kurser tilbydes:

For at gøre læringen så effektiv som mulig for dig tilbyder vi undervisning på flere forskellige niveauer. Det betyder, at du kan melde dig til, alt efter hvordan dine evner inden for det danske sprog er, når du starter. Derefter bevæger du dig opad. Vi tilbyder følgende typer undervisning:

 

Du kan altid kontakte os på telefonnummer 41 73 81 00 eller ved at skrive en mail til os på roskilde@clavis.org, hvis du har interesse for at lære eller forbedre dit danske sprog.

 

Har du spørgsmål til ovenstående, må du endelig kontakte os. Vi vil med glæde tage en snak med dig på telefon 4173 8100 eller via mail roskilde@clavis.org. Du er velkommen til at kigge forbi Maglehøjen 6 i Roskilde. Vi står klar til at tage imod dig, og glæder os til at byde dig velkommen.