CLAVIS Holbæk

Adresse

Ahlgade 63, 2.
   4300 Holbæk

Kort

Find vej

CLAVIS Holbæk

Du kan modtage gratis danskundervisning på CLAVIS' sprogskole i Holbæk, som ligger på Ahlgade 63, 2. sal. Her tilbyder vi Danskuddannelsen og FVU Dansk i dejlige lyse lokaler. Vi har også et studiecenter, hvor du kan træne dit danske sprog både i læsning, stavning, skrivning og samtale. I pauserne kan du netværke med de andre internationale kursister.

CLAVIS Holbæk ligger centralt placeret, så det er nemt at komme til og fra din undervisning.

👉 Danskuddannelsen
👉 FVU Dansk


Hos os får du
:

⭐ Undervisning på skolen, online eller begge dele
⭐ Fleksible undervisningstider - dag, aften eller weekend
⭐ Inspirerende og dygtige undervisere
⭐... og selvfølgelig muligheden for at lære dansk som begynder eller blive meget bedre til både at tale, læse, stave og skrive

 

Vi er statsautoriserede, hvilket betyder, at vi må afholde eksamen, og at du får et Danskuddannelses- eller FVU-bevis i hånden, når du er færdig hos os.

 

 

Holbæk kontor åbningstider:
Normale åbningstider
Mandag 8.00-13.30
Tirsdag 12.00-17.30
Onsdag 8.00-13.30
Torsdag 8.30-13.30
Fredag 8.00-12.00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 

Vi tilbyder også Danskuddannelse og FVU Dansk på virksomheder, uddannelsesinstitutioner i vores andre afdelinger på Sjælland og i Jylland og online.

 

Danskuddannelsen - læs mere og tilmeld dig


 

FVU - læs mere og tilmeld dig

 

Fravær:
Hvis du er syg eller på anden måde er forhindret i at møde op til undervisningen bedes du melde det til os før undervisningen starter. Du kan melde fravær via CLAVIS App, hvis du har problemer med appen kan du skrive en e-mail til afbud@clavis.org, hvor du oplyser navn, afdeling og fødselsdato eller kursistnummer.

 

 

Holbæk

  Danskuddannelser (holdoversigt kommer snart)
Holdtype:
Dage:
Tidspunkt:
  FVU Dansk og OBU
Holdtype:
Dage:
Tidspunkt:
FVU Dansk, trin start
Mandage
13:00 - 15:30
FVU Dansk, trin 1-2
Mandage
13:00 - 16:15
OBU-ordblindeundervisning
Tirsdage
12:00 - 15:15

Forventninger til din danskundervisning

Når du starter som kursist hos CLAVIS Holbæk, så kan du have forventninger til os - og vi kan have forventninger til dig. Her kan du se, hvad vi vil forvente af dig, og hvad du kan forvente af os i undervisningen - og som sprogskole generelt.

 

Hvad kan du forvente af os som sprogskole i Holbæk

CLAVIS er en af Danmarks største udbydere af Danskuddannelsen. Vi har afdelinger i blandt andet Roskilde, Ringsted og Aarhus, og mere end 35 års erfaring. Det betyder, at du kan forvente danskundervisning af høj kvalitet. Vores undervisere er dygtige og engagerede og klar til at tage i mod dig. En af vores kerneprioriteter er fleksibilitet, da vi ved, at ikke to hverdage er ens. Derfor skal der også være et hold, der passer lige netop til din hverdag. Derfor tilbyder vi danskundervisning både morgen, middag, aften, lørdag og online. Derudover så tilbyder vi også blended learning, som er en kombination af almindelig undervisning og undervisning online.

 

Hvad forventer vi af dig

Når du begynder på din danskuddannelse på CLAVIS sprogskole i Holbæk, så forventer vi, at du engagerer dig. Det betyder, at vi forventer, at du møder velforberedt op til undervisningen, og at du deltager aktivt. Vi forventer også, at du møder op til tests og prøver. Er du forhindret i at møde op til undervisning, så er det vigtigt, at du melder afbud hos vores administration på 41 73 81 00.

 

Hvis du trænger til at træne dit dansk lidt ekstra, så har vi hos CLAVIS Holbæk også et pædagogisk læringscenter (PLC). Her har du mulighed for at træne og dygtiggøre dig - udover den almindelige undervisning. Det kan være, at du gerne vil blive bedre til at skrive, stave, lytte eller føre en samtale på dansk. I PLC er der altid nogle klar til at hjælpe dig. Hvis du er i tvivl, om PLC er noget for dig, så kontakt din underviser eller progressionsvejleder.

Kontakt CLAVIS Holbæk i dag

Vi ved, at der kan være mange spørgsmål forbundet med at starte til danskundervisning. Vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål. Du kan ringe til CLAVIS sprogskole i Holbæk på 41 73 81 00 eller skrive til os holbaek@clavis.org. Det kan også være, at du kan finde svar på dit spørgsmål her på vores FAQ, hvor vi har samlet de mest stillede spørgsmål.

 

Få gratis danskundervisning hos CLAVIS sprogskole i Holbæk

CLAVIS Holbæk er en statsgodkendt sprogskole, hvilket betyder, at vi kan tilbyde gratis danskundervisning. Vi har aftale med bl.a. Holbæk Kommune, og vi må afholde prøver og eksamen, så du får et officielt diplom, når du har afsluttet din gratis danskundervisning hos os.

 

Danskuddannelsen som er den officielle betegnelse for den gratis danskundervisning, der tilbydes til udlændinge, der kommer til Danmark. Du skal være berettiget til Danskuddannelse for, at du kan modtage gratis danskundervisning på vores sprogskole i Holbæk. Kontakt din kommune, hvis du er i tvivl om du kan modtage gratis danskundervisning.

 

Velkommen til vores sprogskole i Holbæk. Vi glæder os til at møde dig.