CLAVIS Holbæk

Adresse

Ahlgade 63
   4300 Holbæk

Kort

Find vej

CLAVIS Holbæk

Du kan modtage danskundervisning på CLAVIS' sprogskole i Holbæk, som ligger på Ahlgade 63, 2. & 3. sal. 

CLAVIS Holbæk ligger centralt placeret, så det er nemt at komme til og fra din danskundervisning.

 

 

Kontortider

Mandag 8.00 - 12.00
Tirsdag 8.00 - 12.00
Onsdag 8.00 - 12.00
Torsdag 13.00 - 18.00
Fredag 8.00 - 12.00

 

Fravær:
Hvis du er syg eller på anden måde er forhindret i at møde op til undervisningen bedes du melde det til os før undervisningen starter. Det er meget vigtigt, at du ALTID giver os besked. I hverdagene skal du ringe på 41 73 81 00 mellem kl. 8.00 og 9.00. Du kan ikke melde afbud ved hjælp af telefonsvareren.  

 

Danskuddannelsen
- se alle vores forskellige danskuddannelsestilbud

Holbæk

  Danskuddannelser (holdoversigt kommer snart)
Holdtype:
Dage:
Tidspunkt:

Forventninger til din danskundervisning

Når du starter som kursist hos CLAVIS Holbæk, så kan du have forventninger til os - og vi kan have forventninger til dig. Her kan du se, hvad vi vil forvente af dig, og hvad du kan forvente af os i undervisningen - og som sprogskole generelt.

 

Hvad kan du forvente af os som sprogskole i Holbæk

CLAVIS er en af Danmarks største udbydere af Danskuddannelsen. Vi har afdelinger i blandt andet Roskilde, København og Aarhus, og mere end 30 års erfaring. Det betyder, at du kan forvente danskundervisning af høj kvalitet. Vores undervisere er dygtige og engagerede og klar til at tage i mod dig. En af vores kerneprioriteter er fleksibilitet, da vi ved, at ikke to hverdage er ens. Derfor skal der også være et hold, der passer lige netop til din hverdag. Derfor tilbyder vi danskundervisning både morgen, middag, aften, lørdag og online. Derudover så tilbyder vi også blended learning, som er en kombination af almindelig undervisning og undervisning online.

 

Hvad forventer vi af dig

Når du begynder på din danskuddannelse på CLAVIS sprogskole i Holbæk, så forventer vi, at du engagerer dig. Det betyder, at vi forventer, at du møder velforberedt op til undervisningen, og at du deltager aktivt. Vi forventer også, at du møder op til tests og prøver. Er du forhindret i at møde op til undervisning, så er det vigtigt, at du melder afbud hos vores administration på 41 73 81 00.

 

Hvis du trænger til at træne dit dansk lidt ekstra, så har vi hos CLAVIS Holbæk også et pædagogisk læringscenter (PLC). Her har du mulighed for at træne og dygtiggøre dig - udover den almindelige undervisning. Det kan være, at du gerne vil blive bedre til at skrive, stave, lytte eller føre en samtale på dansk. I PLC er der altid nogle klar til at hjælpe dig. Hvis du er i tvivl, om PLC er noget for dig, så kontakt din underviser eller progressionsvejleder.

Kontakt CLAVIS Holbæk i dag

Vi ved, at der kan være mange spørgsmål forbundet med at starte til danskundervisning. Vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål. Du kan ringe til CLAVIS sprogskole i Holbæk på 41 73 81 00 eller skrive til os holbaek@clavis.org. Det kan også være, at du kan finde svar på dit spørgsmål her på vores FAQ, hvor vi har samlet de mest stillede spørgsmål.

 

Få gratis danskundervisning hos CLAVIS sprogskole i Holbæk

CLAVIS Holbæk er en statsgodkendt sprogskole, hvilket betyder, at vi kan tilbyde gratis danskundervisning. Vi har aftale med bl.a. Holbæk Kommune, og vi må afholde prøver og eksamen, så du får et officielt diplom, når du har afsluttet din gratis danskundervisning hos os.

 

Danskuddannelsen som er den officielle betegnelse for den gratis danskundervisning, der tilbydes til udlændinge, der kommer til Danmark. Du skal være berettiget til Danskuddannelse for, at du kan modtage gratis danskundervisning på vores sprogskole i Holbæk. Kontakt din kommune, hvis du er i tvivl om du kan modtage gratis danskundervisning.

 

Velkommen til vores sprogskole i Holbæk. Vi glæder os til at møde dig.