CLAVIS tilbyder gratis uddannelsesforløb i Digital og Engelsk for virksomheder og medarbejdere

Kniber det med ordforrådet eller udtalen af de engelske ord, når der skal kommunikeres med engelsktalende kunder og/eller kollegaer? Er der problemer med håndteringen af digitale hjælpemidler? Så er der hjælp at hente i et efteruddannelsesforløb i FVU Digital og/eller FVU Engelsk.

 

CLAVIS tilbyder FVU Digital og FVU Engelsk til medarbejdere og virksomheder. Undervisningen kan foregå på arbejdspladsen eller i en af vore afdelinger i Roskilde, København, Aarhus eller Næstved.

 

Vi tager udgangspunkt i jeres branche og de udfordringer medarbejderne måtte stå med i det daglige arbejde. Dermed kan vi klæde medarbejderne godt på, hvad enten de skal kommunikere på engelsk eller et stykke arbejde kræver digitale kompetencer. Opkvalificeringen kan være med til at højne arbejdsglæden, og flere undersøgelser viser, at større arbejdsglæde blandt medarbejdere i sidste ende kan måles positivt på bundlinjen. Selvtilliden bliver også styrket, når medarbejderne selv kan håndtere PC’en eller den engelsktalende kunde – uden at skulle bede om hjælp.

 

FVU er statsfinansieret, hvilket betyder, at det er gratis for deltagerne. Hvis undervisningen foregår i arbejdstiden, er der mulighed for at søge SVU (Statens Voksenuddannelsesstøtte). Vi hjælper gerne med ansøgningen.

 

Læs mere om FVU Engelsk her og FVU Digital her