Feedback og fleksibilitet i danskundervisningen fungerede for Nazia

Det var en stor dag, da Nazia Novera kunne modtage sit eksamensbevis fra CLAVIS, for at have gennemført og bestået Danskuddannelse 3 med et flot resultat.

 

Read this article in English

 

”Det var virkelig en overvældende og følelsesladet situation for mig. Alt det hårde arbejde bar endelig frugt, og jeg følte en stor glæde, da jeg fik resultatet at vide. Til afslutningen var det også særligt, da jeg mødte mine undervisere, og jeg så deres glæde og stolthed over mig i deres øjne!”

 

Sådan forklarer Nazia afslutning på CLAVIS København i december. En blanding af både stolthed resultatet og vemod over at danskundervisningen var forbi. Nazia har været glad for danskundervisning på CLAVIS, og hun beskriver især stemningen som speciel og den gode feedback, klassen fik på deres hjemmearbejde, var meget brugbar for hendes danskundervisning.

 

Hjemmearbejdet er vigtigt

”Hjemmearbejdet var vigtigt for mig, og når vi havde afleveret noget, så gav begge mine undervisere god feedback på det, hvilket var meget motiverende. Jeg kan også godt lide CLAVIS, fordi der er sådan en god stemning,” forklarer hun.

 

For Nazia var det ikke kun den gode feedback og stemningen til danskundervisningen, der var vigtig, men både den fleksibilitet i form af både almindelig danskundervisning og muligheden for onlineundervisning.

 

”Der er en online platform, der hedder itslearning. Hvis man har problemer med at komme til danskundervisningen, så kan man stadig få alle oplysningerne via itslearning. De tilbyder også online kurser, så hvis man har nogle problemer med at komme til undervisning, så kan man streame det online. Det har jeg selv benyttet mig af en gang,” forklarer Nazia.

 

LÆS MERE OM AT LÆRE DANSK ONLINE HER

 

Den fleksibilitet som CLAVIS kan tilbyde i danskundervisningen, betød også meget for hende. Hun kunne nemlig nå at få passet både arbejde og undervisning ind i hverdagen.

 

”Sidste sommer havde jeg sæsonarbejde, og her var det (onlineundervisning red.) meget brugbart for mig. Jeg afsluttede måske mit arbejde kl. 16, hvorefter jeg kunne tage hjem og deltage online.”

 

Effektiv – fokuserende – Motiverende

God feedback og undervisning kan dog ikke stå alene, mener Nazia

 

”Jeg tror det er meget vigtigt, at man læser. Det er ikke nok, hvis man kun laver hjemmearbejdet og kommer til danskundervisningen. Hvis man ønsker et godt resultat eller gode karakterer, så er det vigtigt, at man studerer udover lektierne. Jeg talte f.eks. dansk med min mand,” siger Nazia. 

 

LÆS OM TIPS OG TRICKS TIL AT LÆRE DANSK

 

Hun er heller ikke i tvivl om, hvordan hun med tre ord vil beskrive undervisningen på CLAVIS.

 

”Effektiv, fokuseret og motiverende.”

 

 

Read this article in English