Gratis danskundervisning til udenlandske medarbejdere

Ønsker jeres medarbejdere at lære dansk eller blive endnu bedre til at tale, læse eller skrive?

Udover danskundervisningen vil medarbejderne også få et indblik i den danske kultur og uskrevne regler på arbejdspladsen. Vi tager udgangspunkt i arbejdsdagen på jeres virksomhed og de udfordringer, som jeres udenlandske medarbejdere støder på.


Selv om det uformelle sprog i skrift og tale blandt medarbejderne kan foregå på engelsk, er smalltalk i pausen, fagsprog, nedskrevne procedurer og e-mails gerne på dansk, og der kan let opstå misforståelser eller miskommunikation i instruktioner eller overlevering. Det kan føre til både frustration og produktionsfejl – noget som i sidste ende kan koste på både trivselsbarometeret og bundlinjen.


Hvordan kan vi så hjælpe?

  • Vi skræddersyer undervisning, der matcher præcis de behov I har i jeres virksomhed.
  • Vi kan undervise både hos jer, online eller på en af vores sprogskoler i Aarhus, Roskilde, Holbæk eller Ringsted 
  • Vi er statsautoriserede, hvilket betyder, at vi må afholde modultest samt den endelige Danskprøve

 

Pris og praktisk info
De fleste af vores kurser er gratis, og det er muligt samtidig at søge om SVU (Statens Voksenuddannelsesstøtte).

 

Det kan også være, at jeres medarbejdere trænger til et kompetenceløft i engelsk, matematik eller IT, og det kan vi også tilbyde undervisning i – læs mere om det her.

 

Læs her om, hvordan efteruddannelse styrkede medarbejderne både personligt og fagligt


Læs her om hvordan danskundervisning på Marriott gav mere selvtillid og sammenholdCLAVIS har mere en 35 års erfaring i undervisning i dansk som andetsprog. Vi kan skræddersy undervisningen, så den passer perfekt til jeres medarbejderes hverdag og udfordringer. Vi kan eksempelvis sætte fokus på sikkerhed eller instruktion indenfor et bestemt område, eller måske ønsker I blot at klæde jeres medarbejdere på til nemmere, at kunne tale med kollegerne i frokostpausen.

Kontakt

Uddannelseschef
Mette Kolster Rødgaard Brandt

 2210 5399
 meb@clavis.org