Hvorfor dansk for medarbejdere?

Hvor stor arbejdsglæde er der blandt jeres medarbejdere? Er de glade og stolte af at arbejde i lige netop jeres virksomhed?


Arbejdsglæde betyder rigtig meget for de ansatte, da det er bevist at større arbejdsglæde giver større motivation til arbejdet, hvilket i sidste ende giver et positivt plus på bundlinjen.


Arbejdsglæde kan eksempelvis komme via kompetenceudvikling af medarbejderen. Udviklingen af medarbejderens kompetencer spiller en vigtig rolle i medarbejdernes selvtillid og glæde ved at gå på arbejdet.


Hvis I har udenlandske medarbejdere ansat, så kan det derfor være en god idé at styrke og videreudvikle jeres medarbejderes dansk - både i læsning, skrift og tale. Sprog kan være en vigtig faktor, når jeres medarbejdere skal møde jeres kunder, eller blot give beskeder til kolleger. Der kan let opstå misforståelser eller miskommunikation i instruktioner eller overleveringer til en kunde eller kollega. Det kan føre til både frustration og produktionsfejl – noget som i sidste ende kan koste på både trivselsbarometeret og bundlinjen.


Alle udenlandske medarbejdere kan have gavn af ekstra danskundervisning – også selvom I måske taler engelsk i virksomheden. Her kan I styrke jeres medarbejdere i livet udenfor virksomheden, som måske vil betyde, at I vil beholde jeres medarbejder længere.


Det kan også være, at jeres medarbejdere trænger til et kompetenceløft i engelsk, matematik eller IT, og det kan vi også tilbyde undervisning i – læs mere om det her.

 

Læs her om, hvordan efteruddannelse styrkede medarbejderne både personligt og fagligt


Hvordan kan vi så hjælpe?

  • Vi skræddersyer undervisning, der matcher præcis de behov I har.
  • Vi kan undervise både hos jer, online eller på en af vores sprogskoler i København, Aarhus, Roskilde, Holbæk eller Ringsted – det er op til jer.
  • Undervisningen er oftest gratis hvis jeres medarbejdere har været i Danmark i mindre end 5 år.


CLAVIS har mere en 35 års erfaring i undervisning i dansk som andetsprog. Det betyder, at vi kender til de udfordringer, den enkelte kan have med sproget. Vi har stor erfaring i at skræddersy undervisningen, så den passer perfekt til jeres medarbejderes hverdag og udfordringer. Vi kan eksempelvis sætte fokus på sikkerhed eller instruktion indenfor et bestemt område, eller måske ønsker I blot at klæde jeres medarbejdere på til nemmere, at kunne tale med kollegerne i frokostpausen.

 

Læs her om hvordan danskundervisning på Marriott gav mere selvtillid og sammenhold


Hvad koster det
Hvis jeres medarbejdere har været i Danmark i mindre end 5 år, så er det oftest gratis for dem. Hvis I vælger at tilbyder danskundervisning for jeres medarbejdere i arbejdstiden, så kan I vælge at søge om SVU (Statens Voksenuddannelsesstøtte), og det kan vi hjælpe jer med.


Mål for medarbejderes danskuddannelse
Alle tilbud er tilrettelagt med det formål, at medarbejderen – på kortest mulige tid og med det bedst mulige resultat – består modultests og den afsluttende prøve.


CLAVIS’ danskuddannelsestilbud spænder fra holdundervisning til undervisning uafhængig af tid og sted – find det tilbud, som passer lige netop jeres medarbejdere:
Danskuddannelse – holdundervisning hos CLAVIS eller hos jer
CLAVIS Online – e-learning med mulighed for at streame og gense lektioner

 

Kontakt

Udviklings- og projektleder
Mette Kolster Rødgaard Brandt

 2210 5399
 meb@clavis.org