Dansk for medarbejdere

Hvorfor er danskundervisning vigtig? For virksomheden er kommunikation og kommunikationsevne af stor betydning. Mangelfulde sprogfærdigheder og sproglige misforståelser kan spænde ben for arbejdsprocesser, aftaler og muligheder. For medarbejderen bidrager sproget til oplevelse af samhørighed både på arbejdet og privat. Sproget er desuden en vigtig fastholdelsesfaktor set ift. virksomheden.


Derfor er det vigtigt at tilbyde og opmuntre sine udenlandske medarbejdere til gratis danskundervisning.

 

Mål for medarbejderes danskuddannelse
Alle tilbud er tilrettelagt med det formål, at medarbejderen – på kortest mulige tid og med det bedst mulige resultat – består modultests og den afsluttende prøve.

CLAVIS’ danskuddannelsestilbud spænder fra holdundervisning til undervisning uafhængig af tid og sted – find det tilbud, som passer lige netop jeres medarbejdere:

Danskuddannelse – holdundervisning hos CLAVIS eller hos jer

CLAVIS Online – e-learning med mulighed for at streame og gense lektioner

CLAVIS Global – holdundervisning eller videokonference med mulighed for at streame og gense lektioner

Sundhedsdansk – (for sundhedspersonale) blended learning - primært online-undervisning, der kan kombineres med undervisning fx på hospitaler.

Undervisningen kan foregå formiddag, middag, eftermiddag, aften eller lørdag.

 

Pris
Danskuddannelsen er gratis for deltagere, der er henvist til danskuddannelse af bopælskommunen.

Internationale medarbejdere, der tilmelder sig danskuddannelsen vil - iht. gældende lov - blive opkrævet et depositum på 1.250 kr. Depositummet tilbagebetales efter bestået modultest, eller man kan vælge at få depositummet overført til næste modul. Depositummet tilbagebetales senest, når deltageren har afsluttet sin danskuddannelse med en afsluttende prøve.

Kontakt

Uddannelseschef
Bettina Nielsen

 +45 31 67 53 99
 bni@clavis.org